x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum sa obtii bani in plus in afara salariului

Cum sa obtii bani in plus in afara salariului

19 Iun 2018   •   14:58
Cum sa obtii bani in plus in afara salariului

In ziua de astazi, salariul tau nu-ti este suficient si, de multe ori, te trezesti cu buzunarul gol la sfarsit de luna. Te intrebi ce ai putea face pentru a nu pati acelasi lucru luna urmatoare. Solutia ideala este sa faci cat mai multe economii, dar, din pacate, acest lucru ramane doar un vis deoarece viata este plina de tentatii care costa mult. Apeleaza la o alta solutie care presupune, intr-adevar, mai multa munca in plus, dar care iti procura veniturile necesare pentru a-ti indeplini dorintele.

Cu siguranta, te-ai gandit ca poti sa iti iei al doilea serviciu, dar acesta vine cu un neajuns, adica cu disparitia aproape in totalitate a timpului liber. Rezolvarea ideala ar putea fi punerea in practica a unor activitati desfasurate in afara serviciului, dar care sa nu fie legate de un program de lucru strict, cum ar fi sa vinzi lucruri adunate prin garaj, sa urmaresti meciuri de fotbal si sa pariezi la diferite case de pariuri, sa faci sondaje de opinie si multe alte lucruri interesante care-ti pot aduce bani.

Iata cateva metode optime pentru a face mai multi bani!

Cunoscutii si prietenii tai povestesc mandri cum au reusit sa faca bani prin metode, de multe ori, aproape magice, dar ar trebui sa stii ca bani oferiti gratis nu exista. Orice venit presupune o anumita implicare si cunoasterea domeniului. Sumele de bani vor fi proportionale cu munca pe care o vei depune.

Exista unele activitati care nu presupun insa o munca fizica obositoare si nici pierderea timpului cu zilele, dupa cum urmeaza mai jos:

- Pariurile sportive reprezinta o activitate din ce in ce mai la moda printre tineri si nu numai, fiind potrivite mai ales pentru pasionatii de sporturi, care cunosc domeniul si care au sanse mult mai mari de a obtine un venit lunar si stabil din aceasta ocupatie. Pariurile pot fi realizate atat la agentiile stradale, cat si la cele online, cum ar fi Casa Pariurilor, unde poti paria cu incredere;

- Distribuitorii de cosmetice, mai ales persoanele de sex feminin, pot castiga usor sume importante de bani ocupandu-se cu distribuirea produselor la cunoscuti, colegi de munca si chiar la straini. Exista mai multe astfel de firme, care distribuie produsele doar prin intermediul unor astfel de persoane. Chiar daca venitul nu este foarte mare, el este stabil si facut intr-un mod placut pentru cei care apreciaza socializarea;

- Investitiile la bursa pot reprezenta o alegere buna pentru cunoscatorii in domeniu si pentru cei care dispun de sume mai mari de investit. Daca iti dedici putin timp aspectelor legate de economie si cumperi/vinzi actiuni intr-un mod destept, cu siguranta, la sfarsitul anului vei avea un profit insemnat, in mod sigur mai mare decat dobanzile oferite de bancile din Romania;

- Daca ai una sau mai multe camere pe care nu le folosesti sau chiar o locuinta in care nu sta nimeni, ar fi bine sa te gandesti sa le inchiriezi, aceasta putand aduce un venit stabil si substantial, mai ales daca respectiva locuinta este situata intr-o zona centrala. Pentru a gasi persoanele doritoare te poti adresa fie unei agentii imobiliare, dar va trebui sa platesti un comision, fie sa dai anunt pe Internet sau sa vorbesti cu prietenii si cunoscutii tai;

- Daca te pricepi foarte bine intr-un anumit domeniu ai putea sa dai meditatii copiilor sau tinerilor dornici la o limba straina, matematica, informatica, diverse sporturi etc. Foarte multi oameni sunt in cautare de meditatori nu doar pentru scoala, ci si pentru viata de zi cu zi, iar plata poate fi destul de mare daca esti bun in ceea ce faci.

In concluzie, nu trebuie sa renunti la placerile tale, doar din cauza faptului ca nu ai banii necesari, cu ambitie, hotarare, dorinta de a reusi totul poate fi in scurt timp extrem de profitabil pentru tine. 

×