x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cum va fi înmormântată Ionela Prodan!

Cum va fi înmormântată Ionela Prodan!

17 Apr 2018   •   08:32
Cum va fi înmormântată Ionela Prodan!

Sicriul cu trupul neînsufleţit al cântăreţei Ionela Prodan, care a murit luni seara, la vârsta de 70 de ani, va fi depus astazi la capela Cimitirului Bellu Ortodox. Dezvăluirea a fost făcută de o altă artistă îndrăgită, Elena Merişoreanu.

 

Cântăreaţa de muzica populara a mai spus că Ionela Prodan va fi înmormântată într-un costum popular, pe care urmează să îl aleagă împreună cu Ana Maria Prodan.

"Sunt distrusă! Am auzit că a murit Ionela Prodan şi nu am crezut. Am vorbit cu Ana Maria şi mi-a confirmat. Eu am văzut-o în viaţă acum trei săptămâni, am fost la ea. O sa merg cu Ana să căutăm costumul popular, ca să o îmbrăcăm. Va fi depusă la Bellu. Nu-mi vine să cred! Mă doare sufletul, nu mai pot să vorbesc...Am atâtea amintiri cu ea, am ultimul ei CD pe care mi l-a dat. Am fost apropiată de ea. Dumnezeu să o ierte!", a declarat Elena Merişoreanu.

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan s-a stins din viaţă la spitalul Elias. A fost internată în urmă cu aproape o lună, iar starea ei de sănătate s-a înrăutăţit în ultimele săptămâni.

Medicii au făcut tot posibilul să o stabilizeze, dar au fost nevoiţi să-i declare decesul în jurul orei 21.00. OBSERVATOR

×