x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cupa Buştenarului la schi alpin, premii în valoare de 10.000 de lei

Cupa Buştenarului la schi alpin, premii în valoare de 10.000 de lei

de Cristinel C. Popa    |    09 Feb 2013   •   15:04
Cupa Buştenarului la schi alpin, premii în valoare de 10.000 de lei

Pârtia Kalinderu din staţiunea montană Buşteni a găzduit în acest sfârşit de săptămână o nouă ediţie a “Cupei Buştenarului la Schi Alpin”. La evenimentul organizat de Primăria oraşului Buşteni au participat mulţi iubitori ai sportului din ţară sosiţi special în acest scop, dar şi amatori ai schiului din zonă, cu toţii fiind apreciaţi de un număr considerabil de spectatori.

La fel ca în anii anteriori, competiţia s-a desfăşurat pe opt categorii de vârstă, băieţi şi fete: sub 10 ani, între 10 şi 15 ani, 15-20 ani, 20-35 ani, 35-50 ani, 50-60 ani, 60-70 ani şi peste 70 ani.

Între cei mai mici dintre câştigătorii locului I s-au numărat Andrada Butnaru şi Alexandru Matei Oancea care au urcat pe prima poziţie a podiumului la categoria de vârstă sub 10 ani (feminin şi masculin). La polul opus, adică la categoria de vârstă cea mai înaintată au ocupat locul I Geta Moldoveanu şi Adrian Bătuşar, ce au câştigat primele poziţii ale concursului rezervat celor de peste 70 de ani, feminin, respectiv masculin. 

“În cadrul unei ceremonii ce s-a desfăşurat pe scena aflată la baza pârtiei Kalinderu, câştigătorii au primit din partea primarului Emanoil Savin cupe, medalii, diplome, dar şi premii în bani, în valoare totală de aproximativ 10.000 de lei”, a spus Adrian Vâjeu, inspector de specialitate în cadrul Primăriei Buşteni.

×