x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Curtea de Apel București: OTV rămâne închis!

Curtea de Apel București: OTV rămâne închis!

31 Ian 2013   •   13:15
Curtea de Apel București: OTV rămâne închis!
Sursa foto: Intact Images/Dragos Stoica

Secţia de contencios administrativ a Curţii de Apel Bucureşti a respins, astăzi, cererea lui Dan Diaconescu de suspendare a deciziei CNA prin care s-a ridicat licenţa de transmisie a postului Oglinda TV (OTV). Dan Diaconescu a declarat că va ataca această decizie la ÎCCJ.

Pe 6 martie, Secţia de contencios administrativ a CAB urmează să judece cererea de anulare a deciziei CNA de suspendare a licenţei OTV. Dacă judecătorii decid, la recurs, suspendarea deciziei CNA, postul OTV îşi poate relua emisia până la o decizie definitivă în cazul anulării acestei hotărâri.

Săptămâna trecută, Consiliul Naţional al Audiovizualului a ridicat licenţa de emisie SC Ocram Televiziune SRL pentru postul Oglinda TV.

Licenţa OTV, care ar fi expirat de drept pe 28 martie 2013, a fost retrasă la propunerea Laurei Georgescu, preşedintele CNA, cu unanimitate de voturi. Deciziaa intrat în vigoare de la momentul informării postului de către CNA.

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a criticat decizia Consiliului, susţinând că această hotărâre are un substrat politic.

În primăvare anului trecut, CNA a sancționat de două ori postul OTV cu înjumătățirea licenței audiovizuale pentru publicitatea politică făcută în afara campaniei electorale Partidului Poporului.


×
Subiecte în articol: otv dan diaconescu cna licenţă oglinda tv