x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cuvintele lui Sergiu Nicolaescu care primesc comentarii, "Like" şi "Share" pe Facebook

Cuvintele lui Sergiu Nicolaescu care primesc comentarii, "Like" şi "Share" pe Facebook

03 Ian 2013   •   12:36
Cuvintele lui Sergiu Nicolaescu care primesc comentarii, "Like" şi "Share" pe Facebook
Sursa foto: Intact Images

Moartea regizorului Sergiu Nicolaescu a fost anunţată şi în mediul online, iar pe Facebook, contul "Români celebri", care răspândeşte "ideile româneşti în întreaga lume" a publicat următoarele cuvinte ale regizorului "Nu sunt optimist, nu sunt pesimist, sunt doar un luptător!".

Postarea a primit în câteva minute sute de "Like"-uri, zeci de comentarii şi zeci de "Share"-uri. "Români celebri" susţine că "în zilele noastre, când cultura se răspândeşte prin butoanele "Like" şi "Share", românii celebri contează pe tine".

Regizorul Sergiu Nicolaescu a încetat din viaţă joi dimineaţa, la vârsta de 82 de ani. Regizorul fusese internat la Spitalul Elias din Capitală, unde fusese operat de peritonită pe 28 decembrie.

Sergiu Nicolaescu s-a născut la Târgu Jiu, pe 13 aprilie 1930. El a absolvit Universitatea Politehnica București ca inginer mecanic, iar după absolvire a început să lucreze la filmări combinate în cadrul Studioului cinematografic Alexandru Sahia. Nicolaescu a regizat peste 40 de filme, începand cu anul 1967 ("Dacii").

×
Subiecte în articol: Sergiu Nicolaescu