x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Da, Doamnă... Suntem tineri!

Da, Doamnă... Suntem tineri!

de Loreta Popa    |    18 Noi 2007   •   00:00
Da, Doamnă... Suntem tineri!

S-au implinit trei ani de cănd se cerne frumuseţe zilnic pe internet. Radio 3net "Florian Pittiş" a mai crescut puţin, a căpătat personalitate şi a fost sărbătorit de prieteni şi de utilizatori vineri seară la Clubul Prometheus, din Capitală.

Aniversare - Radio 3net "Florian Pittiş" a implinit 3 ani


Â

S-au implinit trei ani de cănd se cerne frumuseţe zilnic pe internet. Radio 3net "Florian Pittiş" a mai crescut puţin, a căpătat personalitate şi a fost sărbătorit de prieteni şi de utilizatori vineri seară la Clubul Prometheus, din Capitală.

Â

Bucureştiul a fost un oraş prea mic pentru inimile atăt de mari ale celor prezenţi la sărbătorirea a trei ani de Radio 3net "Florian Pittiş". O zi specială atăt pentru echipă, căt şi pentru "ascultători", chat-eraşi şi prieteni. De la ora 8:00 şi pănă la ora 19:00, porţile au fost deschise pentru toţi cei care au dorit să viziteze primul post de radio public net-only din lume şi deocamdată singurul.

Â

Interes. In premieră mondială, la Radio 3net "Florian Pittiş", regizorul Marcel Ţop a pus in scena virtuală conceptul de "radio in radio". O piesă interactivă după textul "Talk Radio" al lui Eric Bogosian care a beneficiat de interpretarea actorilor Iulian Gliţă, Mihaela Ailincăi, Toma Dănilă, Anca Dămăcuş şi Adina Zorzoni.

Cuvinte potrivite. La 20:30, echipa Radio 3net i-a invitat pe cei prezenţi la aniversare să-l aplaude un minut pe cel care a avut ideea şi viziunea acestui radio, cel fără de care nu am fi aflat niciodată căt de… tineri suntem, Florian Pittiş. Au impletit cuvinte şi au măngăiat strunele chitărilor Marius Matache, Alina Manole, Cristi Ionescu, Laurenţiu Topală şi Jul Baldovin, căruia i se mai spune şi guitar fingers.

Echipa a impărţit brăţări de culoarea iubirii cu inscripţia www.radio3net.ro, iar Anda Pittiş, vizibil emoţionată, a acordat diplome de "Chaterash de trei stele" lui Trifu22, Raid, Sonny, Felice, BlueMarcela, Adi, N3ssie, Wild-world, Cătă, Dragoş, Eltot şi Teo.

Ca şi cum toamna nu lăcrimase suficient, ca şi cum emoţiile nu coloraseră destul obrajii prietenilor de faţă la eveniment, Eltot a căzut in genunchi in faţa iubitei sale şi a rugat-o să-i rămănă alături toată viaţa, oferindu-i un inel şi, o dată cu el, inima lui.

In aplauzele care parcă nu se mai terminau, Teo a răspuns Da... Spre dimineaţă, marea familie de la Radio 3net "Florian Pittiş" a urcat pe scenă şi a căntat Imnul radioului. Urăm şi noi La mulţi ani Radio 3net "Florian Pittiş" şi le ţinem pumnii strănşi colegilor şi prietenilor noştri care dau culoare spaţiului virtual şi ne ţin cu urechile ciulite şi inimile deschise!

Â

loreta.popa@jurnalul.ro

Â

Promisiune

"Radio 3net este cel mai bun lucru pe care l-am făcut in viaţa mea", mărturisea, căndva, Moţu Pittiş. Povestea pe care Florian Pittiş - "profetul generaţiei in blugi" - a inceput să o spună lumii intregi acum trei ani merge mai departe. "Să transformi muzica intr-un joc. Să-ţi facă plăcere, ăsta-i tot secretul reuşitei", afirma Florian Pittiş intr-un interviu. Impreună cu echipa r3 a proiectat site-ul şi l-a imbogăţit in aşa fel, incăt oricine l-ar accesa şi ar păşi pe poarta sa virtuală să găsească ceva care să-i bucure inima şi spiritul. E locul perfect in care iţi poţi imbunătăţi cultura muzicală.

×