x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Daily Mail: OZN în Bucureşti, deasupra Casei Poporului! Vezi imaginea care a luat cu asalt Internetul (VIDEO)

Daily Mail: OZN în Bucureşti, deasupra Casei Poporului! Vezi imaginea care a luat cu asalt Internetul (VIDEO)

18 Feb 2013   •   09:17
Daily Mail: OZN în Bucureşti, deasupra Casei Poporului! Vezi imaginea care a luat cu asalt Internetul (VIDEO)
Sursa foto: YouTube

Într-o fotografie care aminteşte de o scenă din filmul Ziua Independenţei, se poate vedea cum un obiect pluteşte deasupra Casei Poporului din Bucureşti, scrie Daily Mail. Cel care a făcut fotografia, Cosmin Garlesteanu, a vorbit despre şocul pe care l-a experimentat. El a spus că a avut un sentiment ciudat în momentul în care s-a uitat peste imagini şi a văzut un disc luminos deasupra clădirii Parlamentului.

Fotografia a fost făcut în data de 4 februarie şi a stârnit un "interes global" după ce Cosmin a postat-o pe un site de photo-sharing, scrie Daily Mail.

"Ma plimbam dupa serviciu si am decis sa fac cateva fotografii. Era foarte frig si batea vantul, iar cerul era acoperit de nori. A fost prima data cand am fotografiat Palatul Parlamentului noaptea si nu am fost dezamagit de rezultat. Am facut cinci poze in total, insa atunci cand am facut-o pe ultima am avut un sentiment ciudat. M-am uitat din nou si din nou si nu mi-a venit sa cred. Nu stiam ce e lumina aceea ciudata. Am vazut numai cand m-am uitat la poza. Nu pot sa-mi explic. I-am aratat poza unui prieten, iar el a spus ca seamana cu o scena din Independence Day (n.r. un film de la Hollywood despre invadarea Pamantului de extraterestri). Nu m-am asteptat. Este o lumina cu o forma ciudata, pe care nu pot sa o descriu, dar arata ca un OZN. Am crezut intotdeauna ca se pot intampla miracole", a spus Garlesteanu.

Jurnaliştii britanici susţin că nu este primul incident de acest fel care s-a întâmplat în România în 2013.

"În ianuarie, a fost filmat un OZN în forma de triunghi cu trei lumini care nu pot fi explicate. Tot în ianuarie, o altă persoană a spus că a vazut deasupra oraşului un disc negru mare cu multe lumini, despre care se crede că avea 6,5 kilometri în diametru. Martorul susţine că a văzut OZN-ul la ora 02:30 noaptea, împreună cu un grup de prieteni", mai scrie Daily Mail.

×