x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dâmboviţa: Fetiţa de 11 ani dispărută - căutată cu elicopter, drone şi câini

Dâmboviţa: Fetiţa de 11 ani dispărută - căutată cu elicopter, drone şi câini

21 Sep 2019   •   18:17
Dâmboviţa: Fetiţa de 11 ani dispărută - căutată cu elicopter, drone şi câini

Fetiţa de 11 ani din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii, care nu s-a mai întors vineri acasă, este căutată, sâmbătă, de forţe numeroase de poliţie. Sunt folosiţi şi câini de urmă, drone, precum şi un elicopter, informează IPJ Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa încă desfăşoară activităţi de căutare a minorei. Sunt angrenaţi aproximativ 200 de poliţişti, sunt folosiţi câinii de urmă şi zona satului este survolată de un elicopter alternativ cu două drone. Până la acest moment, nu există suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni, însă nu este exclusă nicio variantă”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Fata de 11 ani nu a mai revenit vineri acasă. Ea se numeşte Mihaela-Adriana Fieraru şi era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri şi purta pantofi sport de culoare neagră cu roşu. Ea are 1,50 m, aproximativ 45 de kg, ochi căprui, păr lung, castaniu.

„Sunt folosite toate forţele şi mijloacele de care beneficiem pentru a găsi minora. Căutările continuă”, susţine IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii solicită persoanelor care deţin informaţii utile în vederea depistării minorei să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: disparitie minora dămboviţa