x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Antonescu, despre oasele găsite într-o pădure lângă Caracal: „După cum acționează, dă semnul unei rutini, ceea ce e foarte grav”

Dan Antonescu, despre oasele găsite într-o pădure lângă Caracal: „După cum acționează, dă semnul unei rutini, ceea ce e foarte grav”

05 Aug 2019   •   16:02
Dan Antonescu, despre oasele găsite într-o pădure lângă Caracal: „După cum acționează, dă semnul unei rutini, ceea ce e foarte grav”

Criminologul Dan Antonescu a declarat luni, după vestea că anchetatorii au găsit oase în pădurea în care Gheorghe Dincă a spus că a aruncat corpul Luizei:

„Este o cooperare care vine putin tarziu. Este o mare diferenta intre a spune ca corpul a fost aruncat in lac si osemintele sunt intr-o padure. Este posibil ca o parte sa le fi aruncat in lac si o parte in padure. Dar este un mare pas inainte. Pana acum nu existau probe concrete ca acest individ a comis fapta despre care vorbea si a carei victima a fost Luiza. Urmeaza expertize antropologice, genetice, pentru a se stabili natura acestor resturi, daca sunt umane, varsta si daca avem de-a face cu acea victima de care vorbeste monstrul”, a zis criminologul la un post de televiziune.

„După cum acționează, dă semnul unei rutini, ceea ce e foarte grav”, a adăugat Dan Antonescu.

×
Subiecte în articol: Dan Antonescu