x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Diaconescu a plecat din ţară. Patronul OTV nu va mai depune azi plângere penală împotriva ministerului Economiei

Dan Diaconescu a plecat din ţară. Patronul OTV nu va mai depune azi plângere penală împotriva ministerului Economiei

04 Oct 2012   •   11:17
Dan Diaconescu a plecat din ţară. Patronul OTV nu va mai depune azi plângere penală împotriva ministerului Economiei
Sursa foto: Intact Images

Dan Diaconescu a plecat astăzi din țară și, potrivit avocatului său Daniel Fenechiu, acesta se va întoarce spre seară. Astfel, plângerile pe care DD urma să le depună la Parchetul General vor fi amânate cu cel puțin o zi. ”Mie mi-a spus că mâine dimineață merge să depună plângerile. Dacă a zis că o face, eu am toată încrederea că o va face”, a declarat avocatul preşedintelui Partidului Poporului.

Miercuri, OPSPI a sesizat Parchetul în privinţa săvârşirii de către Dan Diaconescu a infracţiunii de înşelăciune în formă continuată prin inducerea în eroare şi pentru dobândirea fără drept a calităţii de adjudecatar al Oltchim.

Dan Diaconescu a câştigat în urmă cu aproape două săptămâni licitaţia pentru preluarea a 54,8% din acţiunile Oltchim, după ce a oferit 203 milioane de lei (45 milioane de euro), cel mai mare preţ, pentru titlurile deţinute de stat.

Contractul de preluare a acţiunilor nu a fost semnat, întrucât Dan Diaconescu, nu a prezentat OPSPI dovezi că deţine suma pe care s-a angajat să o plătească pentru titluri.

×