x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Diaconescu: Am dat o mână de ajutor guvernului Ponta, aştept ca premierul să mă felicite dintr-un moment în altul

Dan Diaconescu: Am dat o mână de ajutor guvernului Ponta, aştept ca premierul să mă felicite dintr-un moment în altul

de Daniel Ionaşcu    |    21 Sep 2012   •   15:04
Dan Diaconescu: Am dat o mână de ajutor guvernului Ponta, aştept ca premierul să mă felicite dintr-un moment în altul

Am dat o mana de ajutor guvernului Ponta, pentru ca privatizarea era inclusa in memorandumul cu Fondul Monetar International, a declarat Dan Diaconescu, dupa ce a fost declarat castigator al licitatiei pentru cei 54% din combinatul valcean.
"Ponta stie numarul meu de mobil, astept sa ma felicite dintr-un moment moment in altul", a declarat ironic realizatorul de televiziune, devenit lider de partid si proaspat petrochimist.

Remus Vulpescu, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie (OPSPI), l-a invitat pe Diaconescu sa semneze contractul luni, 24 septembrie, astfel incat miercuri cei 45 de milioane de euro sa ajunga la Oltchim pentru pornirea instalatiilor si plata salariilor.

Diaconescu a replicat ca exista mai multe lucruri neclare in contract, astfel ca nu s-ar putea plati. Vulpescu a lansat ulterior oferta de a semna miercuri. Termenul legal este de 10 zile.

Diaconescu a spus ca vrea sa deruleze un audit la Oltchim pentru a demara procesul de rentabilizare.

×
Subiecte în articol: guvern ponta dan diaconescu