x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Negru, despre cum i-a refuzat Andrei Gheorghe o invitaţie la emisiune

Dan Negru, despre cum i-a refuzat Andrei Gheorghe o invitaţie la emisiune

20 Mar 2018   •   07:29
Dan Negru, despre cum i-a refuzat Andrei Gheorghe o invitaţie la emisiune

Andrei Gheorghe a murit la doar 56 de ani. Anunțul morţii cunoscutului om de radio, găsit fără suflare în vila sa din Voluntari, a şocat mass-media din România.

 

Dan Negru a fost la fel de afectat şi a scris un scurt mesaj pe pagina personală de Facebook. "Nu fi bou! Nu ma mai chema! - asa mi-a refuzat ultima data Andrei invitația de a veni in show-ul meu! Eram in restaurantul Nobil din Chișinău, lucram amandoi pentru PrimeTV și îl tot băteam la cap sa vina invitat la “Blonde” împreuna cu Vadim Tudor.

Ma refuza mereu! La Chișinău, când voia sa nu inteleg ce spune o rupea pe rusește cu cei din jur! Cand a fost arestat pe motiv ca ar fi consumat droguri, PRO nu s-a dezis de el, mai mult de atât, bossul Pro, Adrian Sarbu l-a susținut public. Cool, cu energie și lumina", a scris Dan Negru.

Potrivit unor surse din anchetă, Andrei Gheorghe a suferit un stop cardio-respirator. Când s-a descoperit trupul neinsufletit, în casa lui din Voluntari, județul Ilfov, era mort de aproximativ 12 ore.Cadavrul se afla în baia locuinței. Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă.

OBSERVATOR

×