x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dan Voiculescu va avea propriul reality-show

Dan Voiculescu va avea propriul reality-show

23 Iul 2009   •   00:00

Senatorul Dan Voiculescu, preşedintele fondator al Partidului Conservator, anunţă pe blogul său - http://www.danvoiculescu.net/blog/ - că, după alegerile prezidenţiale din această toamnă, va avea propriul reality-show la un post de televiziune, dar nu precizează numele acestuia.



"E limpede. Reality-show-ul cu mogul, afaceri şi tineri se face. După prezidenţiale. Altfel, ideea - care e una curată - s-ar pierde în zgomotul de fond al supăraţilor de profesie: «ştim noi că-i faci campanie lui Geoană...»", scrie Dan Voiculescu pe blog. Totodată, acesta spune că a discutat deja cu "un director de televiziune" pentru ora de difuzare a emisiunii. "Am discutat deja cu un director de televiziune pentru un prime time onorabil. Aştept să-şi facă socotelile. Sper să găsească un interval «provocator» - să bat «Tănase şi Dinescu» (difuzată de postul de televiziune Realitatea TV, n.r.) la audienţă sau ceva de gen", mai scrie Dan Voiculescu.

El  mai precizează că a ales şi numele emisiunii, dar nu îl face public decât după ce îl înregistrează la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM). "Am convins să intre în joc o super-echipă de realizatori. Am ales şi numele, dar până nu se rezolvă OSIM-ul - tac chitic", scrie liderul fondator al PC. De asemenea, Dan Voiculescu îşi îndeamnă cititorii să îi scrie - la adresa coolmogul@yahoo.com - dacă vor să participe la emisiune. "Mai e nevoie de un singur lucru. De voi. Aşadar, dacă sunteţi interesaţi de o competiţie TV care vă poate face parte a unei afaceri reale şi dacă vă pricepeţi la o bucăţică dintr-un business (oricare: vânzări, logistică, promovare), aştept un semn pe coolmogul@yahoo.com. Şi veţi fi scoşi la un ceai rece de echipa mea", scrie Dan Voiculescu.

×
Subiecte în articol: mass-media dan