x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dăncilă: Marţi va fi o primă întâlnire între Guvern şi primarii de municipii

Dăncilă: Marţi va fi o primă întâlnire între Guvern şi primarii de municipii

10 Iun 2019   •   15:44
Dăncilă: Marţi va fi o primă întâlnire între Guvern şi primarii de municipii
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că marţi va avea loc o primă întâlnire între Guvern şi primarii de municipii în contextul nemulţumirilor acestora legate de buget.

"Mâine va fi o primă întâlnire între Guvern şi primarii de municipii", a spus Dăncilă, după şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD, întrebată cum comentează faptul că primarii se plâng că nu mai au bani de salarii, burse şi investiţii.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a afirmat luni că în ceea ce priveşte rectificarea bugetară nu a fost îndeplinită promisiunea suplimentării cu 60% a bugetelor locale.

"Au promis 60%. Banii pe primele trei luni au fost furaţi de către Guvern. Primăriile sunt văduvite de acele sume. Avem un angajament (de la Guvern - n.r.) de genul că o să rezolve această problemă, dar dacă acest angajament este la fel de credibil... (...) Noroc că am mai încasat nişte bani acum şi cred că ne încropim de salarii, bursele nu le plătim de trei luni de zile şi în ceea ce priveşte investiţiile avem un credit", a susţinut Negoiţă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: viorica dancila