x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Daniel Zamfir, revolvat de afirmațiile ministrului Cîțu referitoare la proiectul "O familie, o casă"

Daniel Zamfir, revolvat de afirmațiile ministrului Cîțu referitoare la proiectul "O familie, o casă"

30 Noi 2019   •   18:40
Daniel Zamfir, revolvat de afirmațiile ministrului Cîțu referitoare la proiectul "O familie, o casă"

Senatorul Daniel Zamfir a avut o reacție dură la adresa lui Florin Cîțu, după ce ministrul Finanțelor a spus că proiectul "O familie, o casă" ar putea fi eliminat.

„DUPA EL, POTOPUL!

Bugetarul "praf" de la finante e de neoprit! Dupa ce a ales momentul potrivit pentru declaratiile iresponsabile si a prabusit leul, dupa ce ne-a anuntat ca-l deranjeaza ca Hidroelctrica si CEC-ul inca mai sunt societati de Stat, tiribombistului nu-i place nici programul "Prima casa".

Libertarianul frustrat, inca ancorat in capitalismul anilor '90 cand se urmarea profitul cu orice pret-obiectiv pus de el practica in 2008-ii ataca acum pe tinerii doritori de locuinte familiale, si da si o lovitura puternica sectorului contructiilor care merge, practic, cel mai bine in Romania.

Asadar, profitul-mai ales pentru sistemul bancar-cu orice pret! Asta e politica libertariana a lui Citu!”, a scris Zamfir pe pagina sa de Facebook

www.antena3.ro.

 

×
Subiecte în articol: daniel zamfir