x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De 8 martie, ControlInternet.ro ofera mamelor siguranta copiilor pe Internet!

De 8 martie, ControlInternet.ro ofera mamelor siguranta copiilor pe Internet!

07 Mar 2011   •   14:04

În perioada 4 - 8 martie 2011, toate mamele preocupate de siguranţa copilului lor pe Internet pot primi gratis produsul de control parental ControlInternet.ro (www.ControlInternet.ro).

Tot ce trebuie să facă orice mama iubitoare de siguranţa online a copilului său este să acceseze site-ul www.ControlInternet.ro până marţi, 8 martie inclusiv şi să instaleze aplicaţia de control parental. După instalare, aplicaţia va avea o valabilitate de un an de zile. Programul oferă instrumente esenţiale de monitorizare şi securizare a activităţii copiilor, cum sunt: lista de site-uri permise, filtrele de timp, de aplicaţii şi website-uri.

Scopul ControlInternet.ro: "O viaţă virtuală sănatoasă pentru copii!”

ControlInternet.ro este produsul de control parental 100% romanesc, care îţi propune să protejeze copiii de orice pericol din mediul online. A fost dezvoltat de echipa Clopotel.ro (www.clopotel.ro), liderul site-urilor româneşti dedicate copiilor, cu o experienţă de 9 ani de editare de conţinut educativ pentru segmentul de vârstă 5-18 ani. ControlInternet.ro a fost conceput din dorinţa de a proteja inocenţa şi dezvoltarea armonioasă a copilului, dar şi pentru a conferi părinţilor confortul emoţional de a-şi şti copilul în siguranţă pe Internet. 

×
Subiecte în articol: mass-media