x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De ce eu?! Ce-a patit Traian Basescu la filmul cu acelasi nume

De ce eu?! Ce-a patit Traian Basescu la filmul cu acelasi nume

23 Feb 2015   •   21:09
De ce eu?! Ce-a patit Traian Basescu la filmul cu acelasi nume

Dupa ce probabil c-a terminat cu Levantul lui Cartarescu, scapat si de povara carmei tarii, Traian Basescu s-a dedat la actiuni culturale participand alaturi de sotia sa la premiera filmului "De ce eu?", regizat de Tudor Giurgiu, al carei scenariu este bazat pe o poveste reala, post-decembrista.

Numai ca, din motive inca neidentificate, in sala aflata in Palatul Copiilor, locul in care avea loc difuzarea lung-metrajului, s-a intrerupt alimentarea cu energie electrica, si nu o singura data, ci chiar de doua ori!, dupa cum informeaza stiripesurse.ro.
La lasarea intunericului in sala, agentii SPP insarcinati cu paza fostului presedinte au intrat imediat in alerta si nu numai ei, pentru ca Basescu declarase la intrarea in sala ca nu mai vazuse un film de zece ani.

In ciuda faptului ca multi dintre spectatori au parasit sala in momentul in care pana de curent s-a repetat, difuzarea filmului a continuat, utilizandu-se un generator.

Ca o extrapolare, pamfletara, ironica si amara, avand in vedere cei 10 ani in care ne-a condus, se poate spune ca, daca e cultura, cu Basescu prin preajma, se lasa intunericul! :D

■ Mult prea obosite ca se se mai SPELE! O TREIME DINTRE BRITANICE declara ca pot trece chiar si TREI ZILE fara a face un dus!

×