x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De ce nu s-a opus procurorul general transferului lui Mario Iorgulescu în Italia

De ce nu s-a opus procurorul general transferului lui Mario Iorgulescu în Italia

24 Sep 2019   •   13:23
De ce nu s-a opus procurorul general transferului lui Mario Iorgulescu în Italia

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat că starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu este foarte precară şi nu se putea dispune împotriva lui o măsură preventivă pentru a împiedica scoaterea sa din ţară. Procurorul a precizat că în societatea de astăzi nimeni nu poate să fugă de răspunderea penală.

"Am vorbit cu colegii de la Parchetul Capitalei. Starea lui de sănătate este foarte precară. Procurorul nu putea împiedica, nu aveam niciun mijloc să împiedicăm scoaterea lui din ţară, de fapt transferul la o altă unitate spitalicească, unde familia a considerat că poate fi îngrijit mai bine. Nu poţi să dispui măsuri preventive faţă de o persoană într-o asemenea situaţie. Procurorul de caz este cel care decide ce măsuri poate să ia într-o anume cauză", a spus Bogdan Licu, la sediul Parchetului General. 

Spitalul Universitar de Urgență Elias a transmis ieri că acesta a fost externat, la cererea expresă a familiei și împotriva recomandărilor medicilor, pentru a continua tratamentul într-o altă țară  din Uniunea Europeană. 

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, este urmărit penal pentru săvârșirea inferacțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a drogurilor. În urmă cu două săptămâni, în timp ce se deplasa pe şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, Mario Iorgulescu a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autovehicul condus din sens opus de un tânăr în vârstă de 24 de ani. Ca urmare a impactului, tânărul de 24 de ani a murit. Mario Iorgulescu a fost internat la Spitalul Elias cu diagnosticul de politraumatism prin accident rutier.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: mario iorgulescu bogdan licu