x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De ce renunta avocatul Gheorghe Piperea la procesele contra bancilor

De ce renunta avocatul Gheorghe Piperea la procesele contra bancilor

17 Sep 2015   •   15:53
De ce renunta avocatul Gheorghe Piperea la procesele contra bancilor
Sursa foto: facebook.com/gheorghe.piperea

"Avand in vedere ca sunt mijlocul unor avalanse de cereri de reziliere a contractelor, de cereri de restituire a onorariilor si de plangere la ANPC contra mea si a echipei mele, declar ca renunt la toate procesele colective reunite sub denumirea de CHF 3 (dosarele constituite la cererea debitorilor in contractele de credit in CHF dupa data de 15 ianuarie 2015), precum si la toate procesele colective contra Volksbank incepute in 2014 - 2015, procese denumite PNC 4, 5, 6 si 7.

Reclamantii din aceste procese sunt invitati sa ne indice conturi in care sa le restituim onorariul de preluare. De asemenea, sunt invitati sa ne indice la adresa de mail secretariat@piperea.ro

Coordonatele exacte si actuale la care sa le trimitem actele de reziliere a contractelor de asistenta juridica.

La cererea reclamantilor si fara costuri suplimentare, aceste procese vor putea fi continuate ca procese individuale.

Niciun alt proces colectiv in favoarea consumatorilor de produse bancare nu se va mai face de acum incolo de Piperea & Asociatii.

Probabil ca cei care au dat like sau au comentat pozitiv postarea de ieri se vor simti frustrati de aceasta decizie. Dar ei trebuie sa inteleaga un lucru: nu pot lupta contra fostilor mei aliati. Ma simt mai in elementul meu cand lupt contra adversarilor mei si a adversarilor aliatilor mei.

P.S. Notificarile si cererile sunt facute in stil juridic. E evident si pentru un copil de 12 ani ca e mana unor avocati/juristi. Culmea inteligentei acestora este ca doua notificari primite azi de mine pe fax au aceeasi indicatie ca sursa de plecare - un fax de la CNCFR, oficiul juridic.

P.P.S. Cosmarul bancilor nu se termina, insa, aici", si-a  motivat gestul avocatul Gheorghe Piperea, pe pagina sa de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Gheorghe Piperea bănci procese