x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De Craciun - Antena 1 a avut cele mai mari audiente

De Craciun - Antena 1 a avut cele mai mari audiente

27 Dec 2004   •   00:00

Performanta - Antena 1 - record de Craciun

OBSERVATOR
Emisiunile-surpriza oferite telespectatorilor de Craciun au plasat Antena 1 pe primul loc in competitia cu celelalte televiziuni. Emisiunile in editie speciala oferite de Antena 1 cadou de Craciun au fost rasplatite cu audiente pe masura unei sarbatori atat de mari.

"Cei mai frumosi ani", "Folclorul contraataca" si "Divertis" au inregistrat ratinguri care au plasat Antena 1 pe primul loc in competitia cu celelalte televiziuni. In prima zi de Craciun, "Cei mai frumosi ani" in editie speciala, emisiune care a durat cu 20% mai mult, a fost vizionata de cei mai multi telespectatori din mediul urban, inregistrand pe intervalul de difuzare (16:30 - 19:00) un rating de 10% si o cota de piata de 25,6%, pe locul doi, la mare distanta, clasandu-se Pro TV: 5,2% rating si 13,2% cota de piata.

A doua zi i-a adus Antenei 1 titlul de lider atat pe intreaga zi, cat si in prime time. Stralucire si spectacol au fost cuvintele de ordine pentru acest Craciun, in care telespectatorii au putut urmari editii de sarbatoare ale emisiunilor "Folclorul contraataca" si "Divertis". "Folclorul contraataca" a invins pe intervalul comun de difuzare "Vacanta mare", inregistrand un rating de 13% si o cota de piata de 26,5%, iar Pro TV a avut 10,9% si 22,1% cota de piata.

"Divertis" a fost liderul absolut al serii. In intervalul orar 21:30 - 22:45, Antena 1 a inregistrat in randul telespectatorilor din mediul urban un rating de 15,1% si o cota de piata de 33,5%, castigand lupta cu celelalte televiziuni la o distanta confortabila. Minutul de aur al celei de-a doua zi de Craciun a fost castigat de asemenea de Antena1, la ora 21:47, inregistrandu-se un rating de 21,5% si o cota de piata de 45%. Observatorul principal al zilei de duminica seara a avut, de asemenea, cei mai numerosi telespectatori, inregistrand un rating de 14,1% si o cota de piata de 29,6%, Pro TV clasandu-se pe al doilea loc la distanta de aproximativ cinci puncte de audienta. (Cristiana Stamatescu )

×
Subiecte în articol: observator piata cota