x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De la şedinţa de Guvern direct la spital. Ministrul Muncii: ”Viața de ministru-mamă de fetiță nu este diferită de a voastră”

De la şedinţa de Guvern direct la spital. Ministrul Muncii: ”Viața de ministru-mamă de fetiță nu este diferită de a voastră”

28 Dec 2019   •   15:52
De la şedinţa de Guvern direct la spital. Ministrul Muncii: ”Viața de ministru-mamă de fetiță nu este diferită de a voastră”

Ministrul Muncii a ajuns la spital imediat după şedinţa de Guvern. Violeta Alexandru a mers de urgenţă cu fetiţa sa la doctor, anunță Antena 3 

Într-o postare de pe contul său de Facebook, ministrul a scris că fata a prezentat semne de bronşită. Violeta Alexandru a mai susţinut în aceeaşi postare că viaţa de ministru-mamă nu este diferită de viaţa altor mame.

”De la ședința de Guvern la spital. Așteptăm cuminți, la coadă, tratament pentru o bronșită, cel mai probabil - din cum arată lucrurile. Indiferent de ceea ce cred eu, las specialiștii să prescrie tratament, în funcție de rezultatul consultației.

 

Viața de ministru-mamă de fetiță nu este diferită de a voastră. Aceleași griji în familie, tot timpul în fața unor decizii pentru a fi mai bine”, a scris Violeta Alexandru pe contul de Facebook.

×
Subiecte în articol: Violeta Alexandru