x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De miercuri, circulaţia va fi restricţionată în zona Piaţa Constituţiei pentru concertul Shakira

De miercuri, circulaţia va fi restricţionată în zona Piaţa Constituţiei pentru concertul Shakira

01 Mai 2011   •   21:41

Concertul Shakirei  de sâmbătă este primul spectacol în aer liber pe care artista îl va susţine anul acesta în cadrul turneului "The Sun Comes Out". Astfel, circulaţia va fi restricţionată în zona Piaţa Constituţiei din Capitală, începând de miercuri.  Parte din Emagic Summer Fest, evenimentul va avea loc sâmbătă, în Piata Constituţiei, show-urile din deschidere fiind asigurate de Smiley şi Bosquito.

Pregătirile pentru cel mai fierbinte concert al verii au intrat în linie dreaptă, astfel că începând cu data de 4 mai, Piaţa Constituţiei va fi închisă în vederea amenajării zonei de concert.

Întreaga parcare din faţa Palatului Parlamentului se va transforma într-un mic oraş ce va găzdui pe durata a câteva ore unul dintre cele mai aşteptate show-uri ale anului, prin umare în perioada 4 - 8 mai în zonă se vor aplica şi o serie de restricţii de circulaţie după cum urmează:

- Între 4 - 8 mai, orele 07.00 - 23.00 se va restricţiona circulaţia rutieră pe banda I în alveolele de lânga Piaţa Constituţiei, între Bd. Libertăţii şi Bd. Unirii;

- Începând cu data de 7 mai, orele 13.00 şi până pe 8 mai, orele 6.00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Bd. Libertăţii între Calea 13 Septembrie şi Bd. Naţiunilor Unite, precum şi pe Bd. Unirii între Bd. "I.C. Bratianu" şi Piaţa Constituţiei.

Pe 7 mai, accesul publicului în zona de concert se va face începând cu orele 17.00, fie prin Bulevardul Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie, fie prin Bd. Libertăţii dinspre Naţiunile Unite, la fiecare dintre cele două porţi de acces urmând a fi amplasat şi un punct de vânzare a biletelor rămase disponibile. Accesul publicului în spaţiul de concert nu se va putea face dinspre Bd. Unirii.

Accesul se va face pe baza biletului valid, la intrarea principală fiecare spectator urmând a primi o brăţară specifică pentru zona în care biletul oferă acces, respectiv golden VIP (prima categorie de preţ), cea de a doua categorie - 280 lei sau Gazon A. Atât biletul cât şi brăţara vor trebui păstrate pe toată durata concertului, ele permiţând ieşirea şi reintrarea în zona de concert. Posesorii de bilete în gazon B nu vor primi brăţara decât la ieşirea din zona de concert şi doar dacă doresc să reintre în spaţiul de eveniment. Deoarece vor exista mai multe puncte de control, spectatorii sunt rugaţi să nu deterioreze sau să-şi scoată brăţara şi să păstreze asupra lor biletul. Ca urmare a indisponibilitaţii parcării din zona Pieţei Constituţiei, organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun. De asemenea, pentru evitarea aglomeraţiilor la intrarea în zona de concert, este recomandată folosirea ambelor cai de acces, începând chiar cu ora 17:00.

Celor care deţin bilet în sectoarele A, C, E, F, I (prima categorie, Golden VIP) sau K, L, M, N (cea de a doua categorie), le este recomandat să folosească intrarea dinspre Calea 13 Septembrie, iar celor care au loc în sectoarele B, D, G, H, J din prima categorie, respectiv O, P, Q, R din cea de a doua categorie, le este recomandat să folosească intrarea dinspre Bd. Naţiunile Unite.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml şi deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve sau alte alimente, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil) sau aparate de înregistrare audio-video. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-şi aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locul desfăşurării evenimentului.

Shakira se va afla săptămâna aceasta pentru a doua oară în România şi pentru prima dată în Capitală şi promite publicului un concert fascinant din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese din cariera sa.

Ultimele bilete pentru concertul de sâmbătă vor putea fi achiziţionate în continuare de la punctele de vânzare autorizate. Pentru cei care nu şi-au cumpărat încă bilet, MyTicket va deschide de luni până vineri, între orele 11.00 şi 18.00 şi un punct de vânzare special, la casa de bilete Biletoo din Unirea Shopping Center (parter, aripa Călăraşi), unde se vor găsi bilete în categoriile de preţ ramase disponibile, respectiv 280 lei (cu loc), gazon A - 180 lei şi gazon B - 120 de lei, urmând ca începând din data de 4 mai până în ziua concertului, acestea să poată fi achiziţionate, în limita disponibilităţii şi de la casele de bilete amplasate în Piaţa Constituţiei, pe fiecare dintre cele două căi principale de acces (Bd. Libertăţii dinspre Calea 13 Septembrie sau Bd. Libertăţii dinspre Naţiunile Unite).

×