x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Decanul Facultăţii de Electronică din Iaşi, despre atentator: "A spus că vrea să vorbească cu Poliţia, nu cu studenţii"

Decanul Facultăţii de Electronică din Iaşi, despre atentator: "A spus că vrea să vorbească cu Poliţia, nu cu studenţii"

08 Iul 2013   •   11:18
Decanul Facultăţii de Electronică din Iaşi, despre atentator: "A spus că vrea să vorbească cu Poliţia, nu cu studenţii"

Decanul Facultăţii de Electronică, profesorul Ioan Bogdan, s-a aflat în sala de curs în momentul în care atentatorul a pătruns şi a ameninţat că va detona o bombă. El a declarat că nu a crezut că ameninţarea tânărului este reală. El i-a cerut bărbatului să-i lase pe studenţi să plece şi să rămână doar el. Tânărul a refuzat propunerea decanului şi le-a spus studenţilor să rămână pe loc.

"Am fost tot timpul convins că ameninţarea tânărului nu este reală, iar el s-a enervat că nu l-am crezut şi a spus că are de vorbit cu Poliţia. Mi-a spus să facem ce spune el. Bărbatul a declarat că a fost student al Facultăţii, în urmă cu mulţi ani, dar nimeni nu-şi aminteşte de el", a spus profesorul Ion Bogdan.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani a detonat o bombă artizanală care se afla în rucsacul din spate, incidentul având loc în Amfiteatrul P6, corpul A, de la Universitatea Tehnica "Gh. Asachi", Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii, unde se desfăşura examenul de licenţă. În sala de curs erau 40 de studenţi.

×