x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Declarație CUTREMURĂTOARE despre ofiţerul care și-a pus capăt zilelor în subsolul blocului: "Parcă se ducea la spânzurătoare. A fost LAŞ"

Declarație CUTREMURĂTOARE despre ofiţerul care și-a pus capăt zilelor în subsolul blocului: "Parcă se ducea la spânzurătoare. A fost LAŞ"

30 Sep 2017   •   23:03
Declarație CUTREMURĂTOARE despre ofiţerul care și-a pus capăt zilelor în subsolul blocului: "Parcă se ducea la spânzurătoare. A fost LAŞ"

Rudele și vecinii lui Teodor, ofițerul care și-a pus capăt zilelor în subsolul blocului, la Buzău, s-au declarat șocate de gestul lui, deși acesta părea să aibă probleme atât în familie, cât și la locul de muncă.

Teodor Peltea, subofițer la o unitatea militară de transmisiuni din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica", a fost găsit spânzurat în blocul în care locuia, alături de soție și de fetița lor de 5 ani.

Potrivit familei, militarul plecase în beci, să aducă ceva de acolo, și nu s-a mai întors. Socrul lui a fost cel care a plecat după el. Când a intrat în beci omul a avut un șoc. L-a găsit pe ginerele său fără suflare.

Socrul lui Teodor, care este de asemenea cadrul militar, a declarat că bărbatul se plângea că are probleme la locul de muncă, el fiind suprasolicitat de superiorii săi și că, din această cauză, ar fi avut probleme și cu soția.

"Îmi spune că l-au umilit. I-a spus comandantului: "Dar numai eu sunt în cazarma asta? Toate misiunile, numai eu, numai eu?" Dar eu i-am spus: "Au trecut peste mine zece comandanți, dar eu nu m-am dat la o parte. Apa trece, pietrele rămân. Nu trebuie să te dai bătut, șeful zice...", a declarat socrul.

Potrivit acestuia, Teodor ar fi avut probleme și în familie: "I-am spus: "Viața se poate trăi și separat dacă ai probleme. Mi-a răspuns că ține la fetiță... A fost laș aici. Indiferent de situație, nu poți face așa ceva. Știți cum e într-o familie, e vreuna perfectă? Nu e niciuna "perfectă"".

O vecină a declarat că l-ar fi văzut pe bărbat cu câteva ore înainte de tragedie și că i s-a părut că acesta "mergea la spânzurătoare".

Polițiștii și procurorii militari vor cerceta acest caz pentru a stabili cauzele în care s-a produs decesul.

 

Sursa Observator.tv

×
Subiecte în articol: Teodor Peltea sinucidere