x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DECLARAŢII ŞOCANTE: ''Sergiu Nicolaescu a fost asasinat''. Vezi ce spune sora regizorului

DECLARAŢII ŞOCANTE: ''Sergiu Nicolaescu a fost asasinat''. Vezi ce spune sora regizorului

07 Ian 2014   •   11:53
DECLARAŢII ŞOCANTE: ''Sergiu Nicolaescu a fost asasinat''. Vezi ce spune sora regizorului

Iolanda Nicolaescu susţine că fratele ei ar fi trăit şi în ziua de azi dacă medicii de la Spitalul Elias s-ar fi ocupat corspunzător de el. Aceasta este determinată să dea clinica în judecată, fiind convinsă că fratele său a fost asasinat.

De când marele regizor a murit, în jurul său s-a creat scandal după scandal. Primul a fost declanşat la înmormântare, când văduva regizorului a fost acuzată că s-ar fi grăbit, fără justificare, să-l incinereze şi că nu ar fi ţinut cont de voinţa maestrului de a fi înmormântat creştineşte. După aceea, testamentul lăsat de Sergiu Nicolaescu prin care o lăsa pe Dana Nicolaescu moştenitoarea întregii sale averi, a condus la un alt război aprig între sora şi văduva regizorului. O altă probelmă a avut loc la sfârşitul anului trecut, atunci când urna cu cenuşa regizorului a fost depusă la Cimitirul Bellu din Bucureşti doar de către soţia regizorului, care ar fi făcut totul fără ştirea Iolandei, fapt care a pricinuit o altă serie de dezamăgiri.

Un alt război este pe cale să înceapă, iar acesta nu este legat nici de bani şi nici de moştenire sau înmorântare, ci faptul că, sora regizorului este convinsă că fratele său ar fi trăit şi astăzi dacă medicii îl operau după metoda clasică, fără să recurgă la tehnica laparoscopică. ''Fratele meu a fost asasinat, sunt convinsă de asta! E malpraxis toată treaba asta. Mă bazez pe faptul că aceeaşi operaţie a avut-o mama mea şi a scăpat cu viaţă. Iar mama unei prietene de-a mea, are 92 de ani, şi acum s-a operat la Spitalul «Sfânta Ana», de aceeaşi chestie ca frate-miu, şi a scăpat cu viaţă. Profesorul care a operat-o pe femeia asta mi-a explicat că operaţiile cu puroi nu se fac prin metoda laparoscopică pentru că trebuie să fie deschis, metoda clasică... Aşa, puroiul fuge foarte repede mai departe. Lui frate-miu i-au făcut operaţie închisă, laparoscopică, şi, în felul acesta, puroiul, până a doua zi dimineaţa, s-a dus în plămâni provocându-i moartea. După ce termin problema cu cumnată-mea, dau spitalul în judecată şi nu mă las nici moartă, pentru că medicii mi l-au omorât. Ei vor să îmi aducă nu ştiu ce justificare că au fost sărbători, dar, culmea, pe mama tot de revelion au operat-o. Dacă eşti medic adevărat, se poate să lucrezi şi de sărbători'', a declarat induretata Iolanda Nicolaescu pentru ziarul ring.


×