x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Delegaţii respinse

Delegaţii respinse

de Diana Scarlat    |    03 Apr 2009   •   00:00

Membri ai mai multor filiale ale Asociaţiei Apicultorilor au fost ţinuţi ieri departe de congresul la care ar fi trebuit să participe pentru alegerea noului preşedinte.



Accesul în sediul Institutului de Cercetare-Dezvoltare pentru Apicultură din Bucureşti nu le-a fost permis membrilor delegaţiilor din mai multe judeţe, fără a li se da vreo explicaţie. Nu au intrat nici măcar reprezentanţii Bucureştiului sau unii angajaţi ai Institutului. Mai multe delegaţii ale asociaţiei veniseră să-şi susţină candidaţii la funcţia de preşedinte, însă au fost nevoiţi să rămână în curtea Institutului. Cei ţinuţi afară pe parcursul întregii zile îl acuză de abuz pe Eugen Zorici, preşedintele Asociaţiei Apicultorilor din România (ACA).

Aceştia spun că nu au fost lăsaţi să intre pentru că au îndrăznit să-şi depună candidatura la funcţia de preşedinte şi pentru că au dat în judecată asociaţia, acuzând conducerea acesteia de fraudă. Încercarea noastră de a-i oferi dreptul la replică lui Eugen Zorici a rămas fără rezultat, după îndelungi negocieri cu bodyguarzii care păzeau pauza de cafea a congresului. Gorilele de la poartă ne-au asigurat că Zorici nu doreşte să facă nici o declaraţie.

×
Subiecte în articol: observator