x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Demisia lui Băsescu şi ultimul banc cu salvarea privată, lansate pe internet

Demisia lui Băsescu şi ultimul banc cu salvarea privată, lansate pe internet

16 Ian 2012   •   15:46
Demisia lui Băsescu şi ultimul banc cu salvarea privată, lansate pe internet

Un mail viral a circulat astazi, sub forma unei stiri despre demisia iminenta a presedintelui. Antena 3 s-a dezis public de mesajul de mai jos.

“Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a anuntat public astazi, 16 ianuarie 2012, la ora 12:30, in cadrul unei conferinte de presa de urgenta la Palatul Cotroceni ca va demisiona in decursul saptamanii acesteia.

Presiunile din partea poporului par sa fie motivul, intrucat acesta a mentionat ca "asta este dorinta romanilor, asa ca ma voi supune ei".
Grupuri masive de oameni vor veni astazi in capitala din toate colturile tarii pentru a sarbatori aceasta victorie.

Vezi aici expresia fetei Elenei Udrea la aflarea vestei.

Pentru mai multe detalii si ultimele noutati de pe scena politica, vizitatiantena3.ro'.

A aparut si primul banc cu salvarea privata

Buna ziua, ati sunat la Salvarea privata. Pentru limba romana apasati 1. Pentru engleza, apasati 2. Pentru verificarea contului dumneavoastra de contributii la sistemul de sanatate, apasati 3. Pentru informatii despre ofertele speciale ale Salvarii in perioada de Craciun, Revelion si Paste, apasati 4. Pentru informatii in legatura cu starea dumneavoastra de sanatate, apasati cu un deget pe incheietura mainii si numarati pana la 60. Acela e pulsul. Daca il mai aveti, apasati 5. Un operator va prelua apelul. Pentru imbunatatirea serviciului, va informam ca aceasta convorbire poate fi inregistrata si folosita intr-o emisiune de tip talk show. Va multumim!

×
Subiecte în articol: banc traian basescu salvare privata