x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Demisie importantă în sistemul bancar ! Președintele CEC Bank urmează să plece săptămâna viitoare

Demisie importantă în sistemul bancar ! Președintele CEC Bank urmează să plece săptămâna viitoare

08 Aug 2019   •   15:57
Demisie importantă în sistemul bancar ! Președintele CEC Bank urmează să plece săptămâna viitoare
Sursa foto: www.cec.ro

Director general - Președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank de la începutul acestui an, Laurențiu Gabriel Mitrache va pleca de la conducerea instituției în data de 12 august. Acesta și-a depus demisia pe 2 august din motive personale. Interimatul va fi asigurat de către Bogdan Neacșu, prim-vicepreședinte al băncii, până la nominalizarea noului executiv de către acționarul majoritar al instituției de credit, Ministerul Finanțelor. 

Laurențiu Mitrache a fost director general și în cadrul Leumi Bank Romania în perioada 2006-2015, iar între anii 2000 și 2006 a făcut parte din conducerea Volksbank Romania, în calitate de director general și vicepreședinte al Consiliului de Administrație. Anterior, în perioada 1997-2000 a fost director general adjunct și vicepreședinte al CA al Demir Bank Romania, iar în anii 1997-2000  a lucrat în cadrul Băncii de Investiții a Romaniei. 

 

×
Subiecte în articol: demisie cec