x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Demiteri la SRI si Doljchim Craiova

Demiteri la SRI si Doljchim Craiova

12 Iun 2004   •   00:00

EDITIA a II -a
{eful Sectiei Dolj a Serviciului Roman de Informatii, colonelul Dumitru Iliescu, a fost demis ieri, functia sa fiind preluata de catre locotenent- colonelul {tefan Vladutescu, care activa pana in prezent in Capitala.
CRISTIAN VASILCOIU
Motivul oficial al demiterii sefului SRI Dolj este intentia de ăoptimizare a structurilor de comanda din teritoriuÒ, potrivit Biroului de Presa al institutiei.

Tot ieri, conducerea societat ii Doljchim a SPS Petrom a fost inlocuita in urma controlului dispus de la Bucures ti de catre conducerea companiei. Directorul general al Doljchim, Ion Gherghe (foto), a fost destituit, iar functia sa a fost preluata de actualul sef al Serviciului Mecano-Energetic, Cornel Lascu. Functiile de director comercial si director economic, pe care le ocupau Vasile Lazarescu, respectiv Ana Giurgiteanu, au fost desfiintate. Potrivit conducerii companiei Petrom, motivul demiterii celor trei directori craioveni este "slaba activitate ". Aceasta evaluare a fost facuta in timpul controlului dispus la inceputul sapta manii de Bucuresti. Cele doua demiteri par sa aiba insa acelasi motiv neoficial: producerea tragediei de la Mihailesti si a incidentului de la Rojiste-Dolj, unde un alt camion incarcat cu azotat de amoniu a fost la un pas de a exploda.

×
Subiecte în articol: observator