x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Denunţătorul judecătoarei care îşi şantaja amanţii: “Judecătoarea era în fruntea grupării interlope!”

Denunţătorul judecătoarei care îşi şantaja amanţii: “Judecătoarea era în fruntea grupării interlope!”

de Gabriela Mladin    |    12 Iul 2012   •   14:16
Denunţătorul judecătoarei care îşi şantaja amanţii: “Judecătoarea era în fruntea grupării interlope!”

Denuntatorul judecatoarei Carmen Mladen, arestata pentru ca isi santaja amantii, a vorbit, pentru prima data in public, dupa ce a dat totul in vileag procurorilor DNA. Matei Catrinoiu, presedintele PNTCD Gorj, a povestit cum a fost abordat de oamenii judecatoarei si cum i-au solicitat 5.000 de euro pentru a nu da publicitatii fotografii compromitatoare cu el si femeia care impartea dreptatea la Curtea de Apel din Craiova.

La o luna de la izbucnirea scandalului sexual in care judecatoarea de la Curtea de Apel din Craiova, Carmen Mladen, a fost arestata pentru a ca a santajat un presupus amant, Matei Catrinoiu, denuntatorul acesteia, a povestit cele intamplate.

“Ca om care cunoaste legislatia nu puteam sa nu sesizez DNA cu cele intamplate. Cu ceva timp in urma, ma aflat la Curtea de Apel din Craiova si urma sa se schimbe completul din care facea parte judecatoarea Mladen, am iesit din sala de sedinta pentru a vedea ordinea de pe lista a dosarelor pe care eu le aveam. In acel moment, un individ m-a prins de mana si mi-a spus ca am violat si ca el este aparatorul meu din umbra, ca mi-a asigurat de multe ori spatele, mi-a dat un numar de telefon si mi-a spus ca se numeste Bratu si ca daca vreau sa-l cunosc sa-i intreb pe cei din grupul de afara cine este. Am vazut atunci un grup de indivizi de aceeasi teapa cu el si am abordat pe unul dintre ei care mi-a spus ca cel de care eu intrebam este cel mai mare politist din tara, politist la DNA si ca daca ajung pe mana lui e grav. Am intrat in sala, am strigat dosarul si m-am intors la Targu-Jiu, aveam numarul lui si l-am sunat. Mi-a spus ca trebuie sa ma conformez la ceea ce spune doamna Carmen care este o fata buna si dupa un sfert de ora m-a sunat aceasta domana care mi-a cerut ca in ziua urmatoare la ora 12,00 sa ne intalnim in fata Universitatii din Craiova. M-am dus acolo, nu am coborat din masina si mi-a explicat ca exista poze compromitatoare, ca eu as fi violat-o pe ea si ca aceste poze ne vor distruge familiile amandurora. Si mi-a spus de acest individ care este politist la DNA Bucuresti si ca lucreaza foarte dur si ca doreste 5.000 de euro ca sa fie impacata toata lumea. De aici, am mers la DNA Bucuresti si am depus plangere', a explicat Materi Catrinoiu.

Catrinoiu: “Si daca as fi violat-o, de ce nu a reclamat la timp?'

Lichidatorul judiciar sustine ca o cunostea pe judecatoare, dar ca niciodata nu ar fi avut relatii sexuale cu aceasta, desi magistratul l-a acuzat pe denuntator chiar ca viol. “Nu am violat pe nimeni, iar cu aceasta femeie nu am avut relatii intime. Cum isi alegea victimele numai ea stie, dar sunt convins ca ea era in fruntea gruparii interlope, ea o coordona. I-am spus judecatoarei ca ii dau banii, dar sa-mi dea pozele. Au refuzat. Au incercat sa faca presiuni inclusiv asupa familiei mele. Ca sa para credibili au folosit numele lui Ion Calinoiu (n.r. presedintele Consiliului Judetean Gorj) si a unui domn Caruntu din Gorj, cum ca ei cunosc aceasta situatie', a mai spui Catrinoiu.

In acelasi timp, nu stie de ce el a fost ales drept victima. “Au vazut ca am o masina, o situatie financiara si fiind intr-o campanie electorala s-a gandit ca ma poate santaja. Ei au premeditat multe situatii de genul asta. Sa zicem ca eu am violat-o de ce nu a reclamat in 60 de zile. Se spune ca mai sunt si alte victime, se spune ca e vorba de 300-400 de mii de euro. Banuiesc ca aceasta judecatoare s-a pus in slujba acestor interlopi dupa ce a imprumutat bani sau a facut afaceri cu acesti indivizi' a mai declarat Matei Catrinoiu.

Carmen Mladen, judecatoare la Curtea de Apel din Craiova a fost arestata preventiv, dupa ce procurorii DNA au prins-o in flagrant cerand 5.000 de euro de la Matei Catrinoiu, presedintele PNTCD Gorj, pentru a nu da in vileag relatia lor intima.

×