x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă, amendați cu alți 4.000 de lei pentru că nu au purtat mască

Deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă, amendați cu alți 4.000 de lei pentru că nu au purtat mască

07 Iul 2020   •   17:01
Deputații Adrian Solomon și Ioan Stativă, amendați cu alți 4.000 de lei pentru că nu au purtat mască

Poliția Capitalei anunță că au aplicat o nouă amendă în cazul deputaților Adrian Solomon și Ioan Stativă, după ce au analizat imaginile surprinse de camerele de luat vedere, în valoare totală de 4.000 lei, pentru că nu au purtat masca în interiorul unui fast-food din București.

„În urma analizării imaginilor video, polițiștii Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi i-au sancționat contravențional pe cei doi bărbați și cu amenzi în valoare totală de 4000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor care se aplică în starea de alertă pentru prevenirea și combaterea virusului COVID-19”, anunță Poliția București.

Cei doi deputați au fost sancționați, inițial, cu 2.600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Potrivit Poliției Capitalei, marți dimineața polițiștii au fost solicitați de agenții de pază ai unui restaurant de tip fast-food din Sectorul 3, după ce un bărbat care se afla în interiorul localului a refuzat să poarte mască și a devenit recalcitrant.

În timpul discuțiilor purtate de polițiști cu cei doi parlamentari le-au adresat expresii jignitoare și a avut o atidudine sfidătoare.

(sursa: Mediafax)

×