x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Deputatul Ciuhodaru si-a intrerupt calatoria, pentru a acorda ajutor medical intr-un cumplit accident

Deputatul Ciuhodaru si-a intrerupt calatoria, pentru a acorda ajutor medical intr-un cumplit accident

de Cristinel C. Popa    |    30 Noi 2015   •   19:00
Deputatul Ciuhodaru si-a intrerupt calatoria, pentru a acorda ajutor medical intr-un cumplit accident

Deputatul Tudor Ciuhodaru, medic primar de urgente, aflat intamplator in trafic, a asigurat interventia primara pentru salvarea victimei in cazul cumplitului accident de astazi de la Sculeni (Iasi).

Evenimentul rutier a avut loc pe drumul Iasi-Sculeni. Soferul unui autoturism a pierdut controlul directiei iar autoturismul a fost strivit la impactul cu un copac.

Pana la sosirea echipajelor medicale, ce au transportat victima la spital, el a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a mentine barbatul grav accidentat in viata.



“Am oprit imediat şi m-am indreptat rapid spre maşina victimei. Am gasit un pacient de 27 de ani politraumatizat, inconstient, cu traumatism cranicerebral si otoragie dreapta, contuzie toraco-abdominala si leziuni la nivelul membrului pelvin drept. Prietenii mei au sunat imediat la 112 iar eu am asigurat suportul vital pana la sosirea colegilor mei. Starea clinica se ameliorase, dar pacientul va necesita in continuare evaluarea imagistica si biologica. Severitatea lezionala precum si complicatiile posibile indica un prognostic rezervat”, a spus doctorul Ciuhodaru.


×
Subiecte în articol: tudor ciuhodaru accident sculeni iasi