x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Descinderi la locuinţele a trei persoane suspectate că ar fi furat taragotul lui Dumitru Fărcaş

Descinderi la locuinţele a trei persoane suspectate că ar fi furat taragotul lui Dumitru Fărcaş

03 Iun 2014   •   18:25

Iţele in cazul furtului taragotului lui Dumitru Fărcaş par să se complice. Poliţiştii au făcut astăzi mai multe descinderi, in zona Câmpia Libertăţii din Capitală, la locuinţele a trei bărbaţi suspectaţi că ar fi furat sâmbătă taragotul lui Dumitru Fărcaş dintr-un microbuz parcat in faţa Ateneului Român.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei, persoanele căutate nu au fost găsite acasă, cei trei suspecţi fiind căutaţi în continuare de oamenii legii. Dumitru Fărcaş şi-a recuperat, marţi dimineaţă, taragotul care i-a fost furat la Bucureşti.  Instrumentul i-a fost adus cu trenul la Cluj-Napoca de către un poliţist care i l-a predat artistului la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Sâmbătă-noapte, taragotul a fost adus de un bărbat la redacţia Antenei 3 de un bărbat de 37 de ani care susţine că a găsit instrumentul muzical pe o bancă, in timp ce se plimba, in apropierea unei restaurant din Capitală. 

Dumitru Fărcaş cântă la acest taragot din 1961. Instrumentul i-a fost furat sâmbătă din faţa Ateneului Român, din microbuzul cu care călătorea. Artistul nu pare să fie insă la prima experienţă de acest gen. In 1971, acelaşi taragot i-a fost furat din Bra;ov. Atunci l-a recuperat după trei zile.


×
Subiecte în articol: dumitru fărcaş taragot