x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Descoperire SOCANTA a legistilor despre cele trei fetițe ale mamei sinucigașe de la Brănești

Descoperire SOCANTA a legistilor despre cele trei fetițe ale mamei sinucigașe de la Brănești

19 Aug 2017   •   18:02
Descoperire SOCANTA a legistilor despre cele trei fetițe ale mamei sinucigașe de la Brănești

Legiștii ilfoveni care au autopsiat cadavrele celor trei copile nevinovate omorâte de Alexandra Braunstein, dar și pe cel al mamei criminale, care s-a aruncat în fața trenului cu micuțele în brațe, nu au mai văzut o așa grozăvie. A fost nevoie de mai bine de șase ore pentru ca fiecare părticică de carne și de os să fie cusută și pusă la loc într-un puzzle uman pentru ca trupurile victimelor să prindă iar un contur.

Necropsia a scos la iveală și un fapt cutremurător: Mihaela, Maria și Nicoleta, fetițele aruncate în fața trenului, nu mâncaseră nimic cu mai bine de 20 de ore înainte de a fi duse spre moarte de cea care le-a dat viață, scrie libertatea.ro.

 

”Aveau stomăcelele complet goale. Nu mâncaseră de ceva vreme. Cu siguranță, nici în dimineața în care au murit, nici cu o seară înainte de a fi omorâte nu au gustat nimic. Poate să fi mâncat ceva la prânz, în preziua morții…”, au adăugat surse apropiate anchetei.

×