x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Deţinut cetăţean român, OMORÂT ÎN BĂTAIE de doi poliţişti maghiari. Şeful poliţiei: ''Este inacceptabil''

Deţinut cetăţean român, OMORÂT ÎN BĂTAIE de doi poliţişti maghiari. Şeful poliţiei: ''Este inacceptabil''

11 Apr 2013   •   09:29
Deţinut cetăţean român, OMORÂT ÎN BĂTAIE de doi poliţişti maghiari. Şeful poliţiei: ''Este inacceptabil''

Un bărbat care a murit din cauza rănilor după ce a fost bătut de doi ofiţeri de poliţie luni, la Izsak, în sud-estul Ungariei, este un cetăţean român rezident în Ungaria, a anunţat miercuri Geza Fazekas, un purtător de cuvânt al Procuraturii. Potrivit acestuia, cei doi poliţişti sunt suspectaţi că l-au bătut pe român timp de două ore, într-un post de poliţie.

Potrivit Mediafax, Fazekas a declarat că cei doi poliţişti sunt suspectaţi că l-au bătut pe român timp de două ore, într-un post de poliţie, şi că personalul ambulanţei chemat la faţa locului nu a putut să îl resuscite.

Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost încarcerat la Orgovany, fiind suspectat că a furat o drujbă, potrivit MTI, care nu precizează numele acestuia.

Şeful poliţiei ungare Karoly Papp s-a declarat "consternat" şi a catalogat acest eveniment ca "inaceptabil, de nepermis, intolerabil", dar a refuzat să dezvăluie detalii suplimentare, adăugând că o anchetă penală este în curs.

Papp a adăugat că cei doi suspecţi au fost demişi marţi, iar doi dintre superiorii lor la nivel local au fost suspendaţi din funcţie. Cei doi suspecţi au fost arestaţi miercuri.


×
Subiecte în articol: detinut roman bataie politisti ungari