x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DEVA. Femeia violată, bătută și tâlhărită de trei minori a murit

DEVA. Femeia violată, bătută și tâlhărită de trei minori a murit

13 Aug 2015   •   21:47
DEVA. Femeia violată, bătută și tâlhărită de trei minori a murit
Sursa foto: FOTO: sighet247.ro

Femeia care a fost agresată şi tâlhărită de trei adolescenţi din Deva, iar apoi a fost violată de către unul dintre aceştia, a murit joi la spitalul din localitate, după ce starea sa de sănătate s-a agravat. În vârstă de 40 de ani, victima era cunoscută ca fiind un om al străzii de mai multă vreme.

Citește și DEVA. Femeie violată, bătută și tâlhărită de trei minori

'Starea generală a pacientei s-a destabilizat în ultimele 24 de ore, ea trecând din comă de gradul III în comă de gradul IV', a declarat managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, Călin Laza.

Femeia a fost bătută şi violată de către cei trei minori în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, într-o zonă centrală a oraşului, lângă clădirea unui institut de proiectări.

Cei trei adolescenţi au fost arestaţi preventiv miercuri pentru 30 de zile, fiind învinuiţi de tâlhărie şi viol. Doi dintre minori, ambii cu vârsta de 15 ani, sunt din municipiul Deva, iar cel de-al treilea are 14 ani şi este din comuna Maieru, judeţul Bistriţa Năsăud, dar locuieşte fără forme legale în oraş. Niciunul dintre tineri nu urmează vreao şcoală.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: deva bataie