x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dezvăluire de ultimă oră în cazul fetelor dispărute din Caracal. „Eu sper să plătească cu pușcăria”

Dezvăluire de ultimă oră în cazul fetelor dispărute din Caracal. „Eu sper să plătească cu pușcăria”

16 Aug 2019   •   15:32
Dezvăluire de ultimă oră în cazul fetelor dispărute din Caracal. „Eu sper să plătească cu pușcăria”
Sursa foto: colaj Antena 3

Alexandru Cumpănașu a făcut o dezvăluire de ultimă oră în cazul fetelor dispărute din Caracal.

Unchiul Alexandrei a explicat cum a colaborat cu procurorii și serviciile de informații pentru organizarea unui flagrant în cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerând bani pentru eliberarea Alexandrei și Luizei.

”#112vreausatraiesc. Dragi prieteni, de 5 zile am colaborat personal cu procurorii si serviciile de informatii pt organizarea unui flagrant in cazul unei persoane care a sunat la mama Alexandrei cerand bani pt eliberarea Alexandrei si Luizei!!!. Chiar daca speranta a fost mica totusi am sperat. Felicit DIICOT si serviciile care au colaborat la acest caz. Persoana care reclama ca detine fetele a fost prinsa si audiata!!. Din pacate este o pista falsa dar eu sper sa plateasca cu puscaria pt modul in care s-a jucat cu sentimentele familiei si sperantele tuturor!!!! Va rog sa nu difuzati vocea mamei Alexandrei!”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

×