x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dezvăluire neașteptată a Danei Grecu: „Pe mine mă cheamă Dana Chera. Aproape 20 de ani m-a chemat altfel”

Dezvăluire neașteptată a Danei Grecu: „Pe mine mă cheamă Dana Chera. Aproape 20 de ani m-a chemat altfel”

03 Ian 2018   •   22:23
Dezvăluire neașteptată a Danei Grecu: „Pe mine mă cheamă Dana Chera. Aproape 20 de ani m-a chemat altfel”

Anunț șocant făcut de Dana Grecu în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3. Vizibil emoționată, jurnalista a mărturisit că începând de astăzi se numește Dana Chera.

„Dacă toată lumea te întreabă de ce nu mai fac emisiune în fiecare zi înseamnă că este o foarte mare răspundere pentru mine. Înseamnă că ce am făcut, nu am făcut rău. Înseamnă că mă gândesc (n.r. dacă să facă emisiuni în fiecare zi), ceea ce fac fac cu mare răspundere și cu mare dragoste și știi foarte bine că lucrurile pe care le fac, le fac cu toată energia mea. Pe mine mă cheamă Dana Chera. Aproape 20 de ani m-a chemat altfel. Este un alt început, sunt tot eu, nu e nimic schimbat, doar că am o mai mare experiență de viață. N-am spus public asta niciodată”, a mărturisit Dana Grecu în direct.

”Să dea Dumnezeu să fie impecabil” i-a spus Mihai Gâdea. ”Ai încredere în mine” a continuat Dana Chera. ”Am, am încredere și-n tine și am încredere și-n el, mai ales” a conchis Mihai Gâdea. 

Dana Chera a mai precizat că respectă foarte mult numele pe care l-a purtat. 

Acesta este și motivul pentru care noua Dana nu mai are emisiuni zilnice. La începutul emisiunii, Dana Grecu a spus: ”Sunt o femeie împlinită pentru că sunt iubită și am mulți copii. Sper să mai fac”. 

×
Subiecte în articol: Dana Grecu Dana Chera