x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dezvăluiri din puşcărie. "Copos plânge toată ziua, iar Mihai Stoica este penibil, poartă nişte egări dintr-ăia şi face gimnastică!"

Dezvăluiri din puşcărie. "Copos plânge toată ziua, iar Mihai Stoica este penibil, poartă nişte egări dintr-ăia şi face gimnastică!"

11 Mar 2014   •   12:52
Dezvăluiri din puşcărie. "Copos plânge toată ziua, iar Mihai Stoica este penibil, poartă nişte egări dintr-ăia şi face gimnastică!"

Gică Popescu, Mihai Stoica şi George Copos au fost încarceraţi la Penitenciarul Rahova după condamnarea din Dosarul Transferurilor. Fostul lider al minerilor Miron Cozma a povestit, pentru Ziarul "ring" care e starea de spirit a celor trei oameni de fotbal.

"Ei sunt pe secţia a şasea acum, la Rahova. Stau patru în cameră, ei trei şi încă un deţinut de drept comun. Cei care m-au sunat îmi spun că George Copos plânge toată ziua, iar Mihai Stoica este penibil, poartă nişte egări dintr-ăia şi face gimnastică. Au o cameră destul de mare pentru patru oameni. La alţii de-abia se închide uşa la celulă. Gică Popescu nu prea vorbeşte cu nimeni. Se mai bagă când intervin conflicte între Copos şi MM Stoica, pentru că Mihai se mai enervează, e mai repezit de felul lui. Mai sare la Copos, se enervează din te miri ce", a declarat Cozma pentru ziarulring.ro

În ceea ce-l priveşte pe fostul patron al Rapidului, George Copos, se pare că este cel mai afectat în urma deciziei care l-a trimis după gratii. "El chiar este într-o stare psihică proastă, a căzut moral şi suportă foarte greu detenţia. Situaţia pentru mine este destul de clară în ceea ce-l priveşte şi consider că a luat prea puţin pentru cât a furat în ţara asta. Asta în afară de faptul că a distrus un club ca Rapidul. Am ţinut foarte mult la clubul Rapid. Echipa cu care am ţinut în ţară a fost Jiul, iar dintre echipele din Bucureşti am ţinut cu Rapidul încă de când jucam fotbal în curtea şcolii", a mai spus Cozma.

×