x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dezvăluiri uluitoare despre noaptea generalilor. Sebastian Ghiță omul-cheie din noaptea alegerilor din 2009

Dezvăluiri uluitoare despre noaptea generalilor. Sebastian Ghiță omul-cheie din noaptea alegerilor din 2009

02 Mai 2017   •   21:37
Dezvăluiri uluitoare despre noaptea generalilor. Sebastian Ghiță omul-cheie din noaptea alegerilor din 2009
Sursa foto: Antena3

Mihai Gâdea a prezentat, la Sinteza zilei, noi dezvăluiri despre „noaptea generalilor”, făcând referire la noaptea alegerilor prezidențiale din 2009, arătând că Sebastian Ghiță deține cheia întregii operațiuni din acea noapte.

”Vom descoperi că Sebastian Ghiță, în timpul alegerilor primește 20 de milioane de euro. De softul alegerilor se ocupa Ghiță, iar totalul este de 75 de milioane de euro”, a spus Mihai Gâdea, în debutul emisiunii.

Unde au ajuns cinci valize cu 75 de milioane de euro?

În sprijinul unei ipoteze referitoare la fraudarea alegerilor, Mihai Gâdea aduce drept argument în emisiune o declarație a fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu, anterior șef al SIE, care vorbește despre ”capabilitățile” STS-ului și care ”ridică un mare semn de întrebare asupra rezultatelor alegerilor”.

”USL are nevoie în fruntea acestui serviciu apolitic, care nu este serviciu de informații, de un om politic capabil care la alegeri să intervină prin tertipuri pentru fraudarea rezultatului electoral. Spun asta cu responsabilitate, asumându-mi ceea ce spun prin experiența pe care o am”, a spus Mihai Răzvan Ungureanu, în urmă cu mai mulți ani.

Jurnalistul Dan Andronic a dezvăluit, în urmă cu câteva săptămâni, că în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009, acasă la Gabriel Oprea s-a format un fel de celulă de criză care a lucrat la realegerea lui Traian Băsescu.

Potrivit lui Dan Andronic, Laura Codruța Kovesi, George Maior, Florian Coldea și Gabriel Oprea sunt oamenii care au făcut posibilă victoria lui Traian Băsescu în 2009.

Dan Andronic povesteşte cu lux de amănunte seara de 6 decembrie 2009, turul doi al alegerilor prezidenţiale, când Traian Băsescu i-a suflat victoria lui Mircea Geoană. Jurnalistul îşi aminteşte că a fost printre primii care au aflat scorul obţinut de Băsescu.

Sursa: antena3.ro

×
Subiecte în articol: alegeri 2009 sebastian ghita mihai gâdea