x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dezvlăluiri despre ultimele zile ale lui Ioan Gyuri Pascu. ” Era cumva speriat că durerea era mult prea mare”

Dezvlăluiri despre ultimele zile ale lui Ioan Gyuri Pascu. ” Era cumva speriat că durerea era mult prea mare”

27 Sep 2016   •   08:54
Dezvlăluiri despre ultimele zile ale lui Ioan Gyuri Pascu. ” Era cumva speriat că durerea era mult prea mare”
Sursa foto: pressalert.ro

Ioan Gyuri Pascu a murit. Zi grea pentru lumea artistică odată cu moartea lui Ioan Gyuri Pascu. Dar iată că apar detalii despre ultimele zile ale actorului și cântărețului. Chitaristul Teo Boar a mărturisit că dispariția artistului care a venit brusc a fost într-o oarecare măsură anunțată și asta pentru că el se simțea rău în ultima vreme.

”În timpul ultimului nostru concert (sâmbăta trecută, Parcul Herăstru – n.r.), Gyuri a avut dureri grave la un picior, a fost nevoie să cânte de pe scaun. Cu câteva zile înainte fusese la pescuit  unde s-a lovit de o stâncă. Era cumva speriat că durerea era mult prea mare pentru o posibilă luxație. După weekend, a fost la acupunctură iar specialistul i-a recomandat să facă un examen Doppler (recomandat pentru afecțiuni ale inimii, ale arterelor și venelor). Am vorbit ultima oară joi, săptămâna trecută, pentru a pune la punct detaliile plecării noastre în Turcia, unde urma să susținem un concert. Lovitura, diabetul, o posibilă embolie au fost, se pare, un cumul de probleme ce au condus la infarct”, a declarat Teo Boar pentru Libertatea.

×