x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Diferite canale media încearcă să discrediteze Jandarmeria, contrar sondajelor

Diferite canale media încearcă să discrediteze Jandarmeria, contrar sondajelor

20 Ian 2012   •   10:26
Diferite canale media încearcă să discrediteze Jandarmeria, contrar sondajelor

Diferite canale media incearca sa discrediteze Jandarmeria, dar sondajele arata ca e printre primele institutii in ceea ce priveste increderea, a declarat, vineri, seful Directiei Ordine si Siguranta Publica din Jandarmeria Romana, Aurel Moise.

"Primul comandat al primei Jandarmerii infiintate in lume spunea ca increderea de care se bucura este mijlocul cel mai eficient pentru inlaturarea obstacolelor care ii stau in cale. Diferite canale media incearca sa discrediteze Jandarmeria, dar sondajele arata ca e printre primele institutii in ce priveste increderea", a spus Moise.

Seful Directiei Ordine si Siguranta Publica din Jandarmeria Romana a subliniat ca atributiile jandarmilor privind aducerea la indeplinire a legilor exista inca din 1850, de la infiintarea institutiei.

"Asta face si astazi Jandarmeria", a spus Aurel Moise.
Acesta a precizat ca Jandarmeria Romana nu interzice desfasurarea protestelor care se desfasoara in conditii legale iar daca se vor constata aspecte negative in activitatea Jandarmeriei, structurile abilitate vor desfasura cercetari si vor aplica masurile legale.
"Am mai auzit ca am avea 50.000 de jandarmi, dar numarul lor este mult mai mic. La nivelul Capitalei, unde avem peste doua milioane de locuitori, Jandarmeria Bucuresti are 1.000 de jandarmi", a declarat Moise.

Potrivit acestuia, interventia Jandarmeriei se face gradual in functie de oameni, daca acestia sunt pasnici, jandarmii vor interveni proportional.

×