x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Din Dragoste - Casanova de Popesti-Leordeni

Din Dragoste - Casanova de Popesti-Leordeni

12 Oct 2004   •   00:00

TELEVIZIUNE

Marian are trei prietene. Cu una se intalneste la serviciu, cu alta in drum spre casa, iar cu cea de-a treia locuieste. Marian din Popesti - Leordeni are trei prietene. Cu una se intalneste la serviciu, cu alta in drum spre casa, iar cu ce-a de-a treia locuieste. Brigi, cea pe care o cunoaste de mai mult timp, s-a saturat sa il imparta si cu alte fete si il vrea doar pentru ea.
CRISTIAN PETRU

Atunci cand iubesti iti doresti ca persoana care te iubeste sa nu mai aiba nevoie si de altcineva. Sa fiti foar voi doi, fara alte persoane care sa se amestece in viata voastra. Iti doresti ca persoana cu care formezi un "noi" sa nu te insele, sa fie doar a ta. Nu intotdeauna se intampla insa asa. Uneori te trezesti ca ai trait intr-o minciuna, ca in planurile pe care le faceati mai exista inca o persoana de care se tinea cont fara ca tu sa stii. Exista oameni care accepta uneori ca din "noi" sa faca parte trei persoane. Sau patru, cinci... Majoritatea ar pleca, dar sunt unii care accepta aceasta situatie. Brigi imparte dragostea lui Marian cu inca doua fete. Fiecare stie de cealalta, si fiecare accepta aceasta situatie.

RELATIE CU PROBLEME. Brigi este o tanara a carei viata nu a fost usoara. Provine dintr-o familie cu multi copii, tatal ei a murit in urma cu cativa ani, mama ei s-a mutat din Popesti - Leordeni in Botosani. Iar tanara a ramas impreuna cu fratii ei in localitatea din apropierea Bucurestiului. In 2000, cand avea doar 16 ani, Brigi l-a cunoscut pe Marian. El repara o motoreta in curtea verisoarei ei, iar seara au plecat sa se plimbe cu motocicleta lui. Au stat sase ore impreuna, iar din acea seara au inceput sa se vada in fiecare zi. Familia Brigitei nu era de acord cu relatia ei cu Marian, pentru ca baiatul fusese bolnav de plamani. Prima lor noapte de dragoste a venit dupa o luna, iar Brigi, indragostita pana peste cap de Marian, a fugit cu el. S-au mutat la el acasa, iar primele patru luni au fost de vis pentru fata. Apoi au inceput problemele. Marian a inceput sa o insele cu tot felul de femei. Cand ea ii cerea explicatii, el o batea pana o lasa lata. Si isi vedea mai departe de aventurile lui. Din aceasta cauza, cei doi s-au despartit de foarte multe ori. Brigi isi facea bagajele si pleca la fratii ei. Dupa trei zile, Marian venea dupa ea si o convingea sa se intoarca.

BATAI. La inceputul anului 2002, Brigi a facut un gest pe care il regreta si acum. S-a trezit la usa cu prietena ei Margareta, care plecase de acasa satula de bataile administrate de tatal ei. In plina iarna, Margareta era in papuci, cu un maiou si o fusta scurta. Brigitei i s-a facut mila de ea si a primit-o in casa. I-a cumparat haine si o considera sora ei. Margareta s-a imprietenit si cu Marian si isi spuneau unul altuia "fratioare" si "surioara". Au trecut insa repede peste faza "frate si sora". Intr-o zi, Brigi i-a vazut pe amandoi supti pe gat. A aflat repede adevarul: Marian o inselase cu Margareta. Brigi a sarit sa o bata, dar Marian nu le-a dat voie sa se paruiasca in casa lui. Brigi si-a trimis rivala inapoi acasa, iar dupa o saptamana a batut-o. I-a interzis sa il mai vada pe Marian, dar dupa o saptamana a gasit-o la el la serviciu. Brigi a luat-o din nou la bataie pe Margareta, de data aceasta ajutata de mama lui Marian: una o lovea cu picioarele, iar cealalta ii dadea in cap cu lanterna. Norocul Margaretei a fost ca a aparut Marian care a salvat-o. Cand Brigi a vazut ca iubitul ei o apara pe Margareta, a baut o sticla de clor. A stat in spital trei zile.

INCA O FEMEIE. Dupa o luna, povestea s-a repetat. Brigi i-a gasit din nou pe Marian si pe Margareta impreuna. Tanarul le-a spus celor doua femei ca ar trebui sa vorbeasca, sa incerce sa se inteleaga. Margareta i-a propus Brigitei sa il imparta pe Marian. Aceasta nu a acceptat, a pandit-o din nou pe Margartea, a batut-o si i-a taiat parul. In viata lor a aparut insa inca o femeie, Mariana, care a fost colega de serviciu cu Marian. Anul acesta, in martie, Marian a batut-o pe Brigi cu un cablu si i-a spart nasul. A alungat-o de acasa si, in locul ei, a adus-o pe Mariana.

DIN DRAGOSTE. Acum Marian se intalneste cu toate trei femeile. Cu Margareta cand e la munca, la Brigi se opreste in drum spre casa, iar cu Mariana cand ajunge acasa. Femeile stiu una de alta, dar nu prea au cum sa schimbe situatia. Brigi considera insa ca Marian e al ei si a scris la "Din Dragoste" ca sa-i ceara sa renunte la celelalte doua si sa fie din nou doar cu ea. In studioul emsiunii au venit toate trei femeile, dar Marian o va alege doar pe una. Intreaga poveste, in seara aceasta, la ora 20:15, la "Din Dragoste", la Antena 1.

DORINTA

"L-am cunoscut pe Marian in 2000. Dintre noi trei, cu mine a avut prima relatie. Il iubesc si il vreau doar pentru mine. Vreau sa renunte la Mariana si la Margareta si sa fie doar al meu" - Brigi
×
Subiecte în articol: margareta mass-media brigi