x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Din Dragoste - S-au iubit sapte ani prin baraci de santier

Din Dragoste - S-au iubit sapte ani prin baraci de santier

21 Feb 2005   •   00:00

TELEVIZIUNE
Stelica a avut vreo 300 de femei la viata lui, chiar daca e insurat. Una singura, Nela, a reusit insa sa il innebuneasca. Iubirea lui cu Nela, consumata pe santiere, a tinut aproape sapte ani.
CRISTIAN PETRU

IUBIRE. Dupa sapte ani de amor prin vagoane, Stelica (foto jos)si-a dat seama ca o vrea doar pe Nela
Stelica este insurat de vreo 35 de ani. Perioada in care a facut trei baieti, care acum sunt mari, si a muncit pe santier, ca buldozerist, ca sa-si intretina familia. Noptile lungi petrecute departe de nevasta lui nu si le-a trait insa singur. Prin patul lui au trecut vreo 250- 300 de femei, cate 10 pe an. Chiar daca a fost cu atatea femei, gandul lui a ramas tot la nevasta lui. Asta pana in urma cu 8 ani, cand a intalnit-o pe Nela. "Eram delegat cu serviciul intr-o comuna pe langa Galati. Vagonul in care stateam era asezat langa casa unor oameni saraci. Intr-o zi, barbatul m-a chemat la el acasa, la masa. M-am dus, am mancat, iar a doua oara cand m-am dus, cucoana lui facuse baie si venise cu un capot mai spart, asa. Avea un par pe picioare... Si-atunci mi-am zis: asta-i a mea!", povesteste barbatul cu ghiuluri pe degete. Si-a lui a fost. N-au trecut nici doua zile si Nela i-a cazut la pat. Vreo luna s-au iubit, fara ca barbatul Nelei sa banuiasca. Il imbatau si scapau repede de grija. Iubirea lor era insa tot mai mare, asa ca Stelica si Nela au hotarat sa fuga impreuna. Numai ca planul le-a fost stricat de sotul Nelei, care a banuit ca nu e in regula ceva si s-a dus sa-si caute nevasta. A gasit-o si a inceput sa o alerge si s-o bata. Nela tipa, iar Stelica a iesit sa-si apere ibovnica. Sotul ei i-a spus insa sa plece de la ei din sat ca i-a distrus familia.

DE LA AMANT LA SOT. Ca sa nu fie linsat de sateni, barbatul si-a cerut mutarea la Maneciu. Dar nu a rezistat prea mult. Nela ii intrase prea mult in suflet. S-a intors in comuna din Galati si i-a lasat Nelei niste bani. A doua zi, femeia era la el la Maneciu. Au locuit impreuna amandoi pe santier timp de trei luni. Stelica si-a amintit insa ca are familie si s-a hotarat sa mai dea si pe acasa. L-a sunat pe sotul Nelei si l-a intrebat daca o primeste pe femeie inapoi. A venit dupa ea si a luat-o. Stelica a stat acasa langa nevasta si copii doar doua saptamani, dupa care s-a intors pe santier. Acolo totul i se parea trist fara femeia lui, Nela. S-a gandit el ce s-a gandit si s-a dus dupa Nela. Pentru a doua oara. Femeia a venit cu el, dar fericirea lor nu a durat mult. Barbatul ei a venit dupa ea, iar Stelica s-a trezit si fara Nela, si cu o amenda de la Politie. Inainte sa se desparta, s-au dus toti trei la un restaurant: Nela si cei doi barbati din viata ei. S-au imbatat, Stelica i-a condus la gara. "Eu i-am spus atunci: "Costele, eu ti-o dau acasa, da sa ai grija de ea". Mi-am luat "La revedere" de la el, am pupat-o pe ea si i-am pus o mana la tata si au plecat", isi aminteste barbatul.

DE LA SOT LA AMANT. Cum a ajuns in caminul conjugal, Nela a fost batuta de catre sotul ei. De frica a fugit la mama ei in Galati. Pe de alta parte, Stelica murea de dorul ei. Asa ca s-a dus din nou dupa ea si i-a dat bani de divort. Acum, cel putin din partea Nelei, erau liberi sa se iubeasca. Au locuit cateva luni prin santiere in vagoane de fier. "In timpul asta Nela a ramas de cateva ori grea si a facut cateva avorturi. Au fost vreo opt in total. Si le facea singura in lighean. Stia sa le faca din viata ei, treaba ei. Eu o lasam singura si plecam rugandu-ma s-o gasesc intreaga cand ma intorc", spune Stelica. A venit insa o perioada in care lucrarile din santier s-au intrerupt. Stelica a plecat la nevasta, iar Nela, la mama ei. "Ne-am despartit plangand".

VRAJI. Prin primavara lui ’98, Stelica a inceput din nou munca. Prima grija pe care a avut-o a fost s-o cheme pe Nela la el. "Am inzorzonat-o cu cercei si lanturi. Mai aveam noi certuri, pentru ca ea imi cerea sa-mi las nevasta. Intr-o zi am vrut s-o incerc, sa vad daca ma iubeste. I-am pus niste ardei iute in ciorba. Nela s-a enervat si a inceput sa ma injure. I-am dat doua palme... de fapt am batut-o bine. Si ea m-a parasit. Daca tinea la mine, nu ma parasea c-am batut-o", sustine barbatul. Nela nu a plecat insa cu mana goala, ci cu 1.000 de dolari, trei milioane de lei si 24 de grame de aur. Stelica a plecat dupa ea, a gasit-o si a reusit sa recupereze tot si s-a intors pe santier. A chemat-o pe nevasta-sa la el si i-a povestit drama prin care trecea. Nevasta, ca sa nu-l piarda, s-a dus la o vrajitoare sa-l scape pe Stelica de Nela. Dupa ce s-a mai gandit, barbatul s-a dus si el la un vrajitor ca sa si-o aduca inapoi pe Nela.

EMANCIPARE. Stelica s-a dus dupa Nela in Galati. Ea s-a intors la el si au mai trait cateva luni bune pe santier. Apoi ea si-a gasit o slujba ca maturatoare intr-un bloc din Galati. Amorezii se intalneau in continuare. Ba se ducea Stelica la Galati ca sa stea cu iubita cateva ore, ba venea Nela pe santier. "M-a cam suparat in perioada aia. Daca eu am iubit-o la inceput ca era paroasa peste tot, ea incepuse sa-mi vina frezata. I-am spus: "Mai, tu mie nu mi te tunzi!"", zice Stelica. In august 2002, Nela s-a hotarat sa se desparta de Stelica si i-a spus ca se marita. El, turbat de iubire si de gelozie, a cautat-o, i-a luat cadouri si flori. Ea nimic. Un an s-a chinuit Stelica s-o imbuneze. Si pana la urma a avut succes. In august 2003, s-au impacat. Au stat impreuna pana in 2004, cand s-au certat pentru ca Stelica nu voia sa divorteze. I-a spus ca nu mai merge pe la nevasta lui si ea l-a prins cu minciuna. Nela l-a injurat la telefon si i-a inchis. Stelica i-a trimis un SMS: "A murit mama. Sunt suparat". Mama lui Stelica traieste insa si acum bine mersi. Au urmat zeci de SMS-uri, milioane trimise care i-au venit barbatului inapoi. Nela nu il mai voia. Si de atunci, barbatul tot incearca sa o faca sa se intoarca la el.

MOTIV

"A doua oara cand m-am dus, cucoana lui facuse baie si venise cu un capot mai spart, asa. Avea un par pe picioare... Si-atunci mi-am zis: asta-i a mea!" - Stelica

O NOUA INCERCARE
Disperat ca Nela nu il mai vrea inapoi, Stelica a scris la "Din Dragoste". "Vreau sa vin la emisiunea "Din Dragoste" sa-i arat c-o iubesc. Vreau sa stie toata tara c-o iubesc!", marturiseste Stelica. Echipa emisiunii a cautat-o pe Nela si a incercat sa afle povestea iubirii lor si din varianta ei. In studioul "Din Dragoste", Stelica a strigat-o pe Nela si, surpriza, a venit nevasta lui (foto). Intreaga poveste a zbuciumatei iubiri, in seara aceasta, la ora 20:15, la "Din Dragoste", la Antena 1.

PROBA
Saptamana trecuta, Ancuta (foto) a incercat inca o data sa il faca pe Paul sa se indragosteasca de ea. Cei doi se stiu din vedere de foarte multa vreme, fiind din aceeasi localitate, Slanic Moldova, sat Ciresoaia. Se cunosc mai bine insa din 2003, cand s-au intalnit la o nunta. De atunci s-au tot vazut la petreceri. In iarna anului trecut, Paul i-a invitat pe Ancuta si pe inca un prieten de-al lor la cabana unchiului sau. "Pentru o secunda el mi-a strans mana si, curentat parca de energia mainii mele, si-a retras-o", povesteste fata. Dupa ceva vreme, Paul i-a transmis sa-si ia gandul de la el, ca nu are nici o sansa. Fata a scris la "Din Dragoste", Mircea Radu l-a cautat pe Paul, iar acesta i-a spus Ancutei sa il lase in pace, ca intre ei nu a fost nimic real, ci doar in mintea ei.
×