x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Din dragoste - Surpriza cu Buzdugan

Din dragoste - Surpriza cu Buzdugan

02 Mai 2005   •   00:00

Daniel Buzdugan va fi complice la surpriza pregatita Cristinei de catre sotul ei, Radu, in seara aceasta, la "Din dragoste". Urmariti o editie cu multe emotii dirijate de Mircea Radu.



  • de CRISTIAN PETRU
  • TELEVIZIUNE
  • Declaratie de iubire cu surprize



    INTERMEDIAR. Daniel Buzdugan a facut parte din surpriza pregatita pentru Cristina
    Sunt casatoriti de 13 ani, dar Radu o iubeste pe sotia lui Cristina la fel ca in prima zi. Vrea sa ii arate cat de mult tine la ea si a scris la "Din Dragoste". Echipa emisiunii l-a desemnat pe Daniel Buzdugan sa o aduca pe Cristina in studio.

    Este marti, a treia zi de Pasti, iar emisiunea "Din Dragoste" va bucura si astazi inimile romanilor. Radu practica de la 10 ani lupte libere la clubul Steaua si a fost de mai multe ori campion national la individual si pe echipe. Dar sportul de performanta cere sacrificii, iar tanarul a renuntat la multe pentru cariera lui. Nu mai avea timp de nimic, zilele petrecute acasa, in Bucuresti, nu erau niciodata mai mult de 60 intr-un an. Relatiile cu femeile se rezumau la aventuri trecatoare in deplasari sau in cantonamente. Asta pana in iulie 1991, cand a intalnit-o pe Cristina. El avea 24 de ani, iar ea 18. A vazut-o pe fereastra si i-a placut atat de mult incat si-a promis ca va fi a lui. Printr-o cunostinta comuna s-au cunoscut. O luna intreaga a alergat Radu dupa ea si in cele din urma Cristina i-a cedat. Dar doar dupa ce barbatul i-a spus ca o iubeste. Dupa cateva luni au mers impreuna la munte, unde au discutat despre casatorie si la intoarcere i-a cerut mana.

    ANTRENOR. Radu si Cristina s-au casatorit in iulie 1992, dupa ce ea a terminat liceul. In 1995, dupa ce Radu a castigat ultimul titlu din cariera lui, s-a nascut primul lor copil, Ciprian. Dar, din cauza programului lui incarcat, Cristina si Radu petreceau foarte putin timp liber impreuna. Mai mergea si ea cu el in deplasari, dar atunci cand asista la meciurile lui, ii aducea ghinion. Mai mult statea acasa si suferea ca Radu este nevoit sa plece. Dar nu i-a reprosat niciodata, nu i-a cerut niciodata sa renunte la lotul national. A renuntat el de buna voie insa pentru ca voia sa isi petreaca mai mult timp cu familia. In 1996, barbatul s-a retras din lotul national si din 1998 a devenit antrenor de lupte la seniori. Pleca in deplasari in continuare, dar mult mai rar. In 2002 s-a nascut cel de-al doilea fiu al lor, Robert.

    PROBLEMA. Neintelegeri si certuri au existat si la ei, ca in orice familie. "Suntem gelosi, dar nu avem de ce. Sufletul nostru e unul pentru celalalt", spune Radu. Totusi, in 2002, dupa nasterea lui Robert, Radu a plecat in deplasarea la Zalau. Dupa o petrecere unde s-a ametit cu bautura a intalnit o domnisoara pe care a placut-o si a luat-o la el in camera. Ramasi singuri insa, si-a dat seama ca nu isi poate insela nevasta si a trimis-o acasa pe tanara. Chiar daca nu si-a inselat nevasta, Radu s-a simtit foarte vinovat. S-a inchis in el, dar Cristina a simtit ca s-a intamplat ceva. El i-a spus ce s-a intamplat. "I-am spus ca o iubesc si ca actul nu s-a consumat pana la capat", isi aminteste Radu. Cristina s-a simtit jignita dar l-a iertat. Nu a putut uita insa ceea ce s-a intamplat la Zalau. De atunci Radu simte ca relatia dintre ei doi s-a racit.

    PREZENT. Acum, cuplul petrece mult timp impreuna cu cei doi baieti. Radu si-a luat rolul de tata in serios si sta la club doar cateva ore pe zi. Cristina pleaca dimineata la serviciu si se intoarce seara. El il duce pe cel mic la gradinita, iar dupa pranz vine de la serviciu pentru a-l astepta pe Ciprian care merge la scoala. Cand vine insa Cristina de la serviciu preia ea treburile din casa. Iar el pleaca la bere. De cele mai multe ori, in certurile lor, Cristina ii reproseaza ca nu mai este atat de tandru ca la inceput. Radu spune ca el incearca sa ii faca pe plac Cristinei tot timpul, mai ales ca iubirea lui pentru ea nu a fost erodata de timp.

    Radu nu isi exteriorizeaza sentimentele, dar vrea totusi ca sotia lui sa stie cat de mult o iubeste. Asa ca a scris la "Din Dragoste", iar echipa emisiunii i-a pregatit o surpriza. Intreaga poveste a celor doi, precum si surpriza pregatita pentru Cristina, in seara aceasta, la "Din Dragoste", la Antena 1.

    DESTAINUIRE
    "Cred ca Cristina a simtit ca s-a intamplat ceva. Pana la urma i-am spus ce s-a intamplat. I-am spus ca o iubesc si ca actul nu s-a consumat pana la capat"
    Radu
    NORMALITATE
    "Neintelegeri si certuri au existat si la noi, ca in orice familie normala. Suntem gelosi, dar nu avem de ce. Sufletul nostru e unul pentru celalalt"
    Radu

    DANIEL BUZDUGAN, AJUTOR PENTRU MIRCEA RADU
    In seara aceasta, povestile de dragoste si de viata se vor impleti cu glumele lui Daniel Buzdugan (foto), pe care Mircea Radu l-a invitat in emisiune. Daniel Buzdugan s-a lasat mult asteptat, dar si-a trimis un "emisar" pe tanti Gabi de la Cluj care, nici mai mult, nici mai putin, a incercat sa-l insoare pe Dr. Love cu nepoatele ei! Cel mai ravnit burlac din Romania nu s-a lasat nici el mai prejos si a demascat-o pe tanti Gabi. L-a chemat apoi pe Daniel Buzadugan si l-a pus la treaba! L-a trimis in Drumul Taberei sa-i faca o surpriza Cristinei! I-a dat o limuzina eleganta, sampanie si flori. Asa ca, in seara aceasta, mesager al iubirii nu va fi doar Mircea Radu, ci si Daniel Buzdugan.

    Seara impacarilor la "Din Dragoste"



    ADIO? Cristi a parasit-o pe Denisa lasandu-i un bilet pe pat
    In prima poveste din aceasta seara, Ionel care a stat timp de 18 ani cu o femeie pe care simtea ca n-o iubeste si cu care are doi copii, s-a indragostit de o colega de serviciu, de Vali. Iubire mare dar Vali nu vrea sa fie nevasta lui! Ionel i-a cerut mana, i-a facut cadouri, i-a promis iubire vesnica... dar ea nu si nu!!! Nu vrea sa se marite cu un barbat care a mai fost insurat ca, zice ea, cine stie cand se va intoarce la nevasta lui. Finalul povestii, in seara aceasta la "Din Dragoste".

    AL DOILEA CAZ. Desi are 28 de ani Denisa a suferit cat altii in 70 de ani. La cateva zile dupa ce a nascut-o, mama ei s-a prapadit, iar ea a ajuns la o casa de copii. S-a bucurat cand tatal ei si noua lui sotie au luat-o acasa, dar cosmarul abia atunci a inceput pentru ca a fost violata la varsta de 11 ani chiar de tatal ei. Mai tarziu mama ei vitrega a dat-o afara din casa si Denisa a dormit pe strada sau in fabrica unde s-a angajat. Fata a muncit din greu toti acesti ani dar a sperat ca intr-o zi va intalni un baiat care sa aiba grija de sufletul ei. Intr-o zi a primit un SMS de la Cristi. Nu-l stia si nici nu avea cum sa-l intalneasca pentru ca baiatul era in Serbia. Incet, incet s-au indragostit vorbind la telefon, s-au intalnit, si si-au jurat iubire vesnica. Suferinta a batut din nou la usa Denisei. Cristi a parasit-o lasandu-i un bilet pe pat.

    Emisiune de succes


    Lansata in septembrie 2000 , "Din Dragoste" este un spectacol cu public, o emisiune a sentimentelor si a reactiilor surprinzatoare, a lacrimilor de durere dar si de bucurie. In fiecare zi, pe adresa redactiei "Din Dragoste" vin zeci de scrisori de la oameni care au nevoie de ajutorul lui Mircea Radu si a echipei. Caravana este asteptata in toata tara de persoane ale caror inimi mai rezista doar datorita sperantei. (C. P.)
    ×