x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Din dragoste - Vrea ca Marian sa fie numai al ei

Din dragoste - Vrea ca Marian sa fie numai al ei

de Cristian Petru    |    11 Oct 2005   •   00:00
Din dragoste - Vrea ca Marian sa fie numai al ei

Are doar 26 de ani, dar a trecut prin mai multe decat trec altii in toata viata. Florina a fost violata de doua ori pana la 14 ani, a fost casatorita de doua ori, o data cu acte, o data fara si are doi copii. Acum il iubeste pe Marian, care e casatorit, dar ea vrea ca el sa fie numai al ei.

Florina nu a avut o copilarie fericita. Cand era ea inca mica, parintii s-au despartit, tatal a plecat cu o alta femeie la Constanta, iar mama s-a recasatorit si a ramas la Tulcea. Florina si cu fratii ei au trait cu tatal vitreg care nu acorda atentie copiilor. Iar mama era prea ocupata cu treburile gospodaresti ca sa mai vada de ei. In 1993, cand fata avea doar 13 ani, a fost violata. A plecat la discoteca intr-un sat apropiat de cel in care locuia si de acolo, a fost luata cu forta de un delincvent din Tulcea. A violat-o cu bestialitate si apoi a lasat-o in mijlocul drumului. De rusine si de teama sa nu afle mama ei, Florina a plecat impreuna cu fratele ei Vasile la Constanta la tatal lor. Dar acolo nu au fost bine primiti de mama vitrega si, cu ajutorul tatalui, si-au luat o camera cu chirie. Nu a trecut insa mult timp si Florina a trecut din nou prin aceeasi experienta cumplita: a fost violata a doua oara. De aceasta data a fost mintita chiar de fratele ei, care a invitat-o la o "petrecere". Florina a descoperit ca de fapt era o inscenare. Dupa asa-zisa petrecere, dupa ce toata lumea a plecat, ea a ramas singura cu gazda. A vrut sa fuga, dar acel barbat a imobilizat-o si a lovit-o atat de puternic incat a lesinat. Cand si-a revenit din lesin, Florina era dezbracata. Gazda a sechestrat-o si a violat-o timp de o saptamana. Avea atunci doar 14 ani.

MESAGER. Mircea Radu s-a intalnit cu Marian si i-a transmis mesajul Florinei

PROBLEME. Cat timp Florina a fost sechestrata in casa violatorului, acesta a primit vizita unui baiat, Nicu. Florina i-a povestit acestuia prin ce trece, iar el i-a promis ca in doua zile se va intoarce si o va lua de acolo. Nicu s-a intors dupa ea si a dus-o acasa la el, intr-o comuna din Constanta. Cei doi nu au fost niciodata casatoriti legal, insa au doi copii: un baiat de 9 ani si o fetita de 7 ani. Baiatul insa nici pana acum nu a fost recunoscut in acte de tatal sau. Cand Florina era insarcinata in luna a treia cu primul copil, Nicu a intrat in puscarie pentru furt calificat si conducere fara permis. S-a intors de la inchisoare cand baietelul avea un an si jumatate. Apoi, Florina a ramas din nou insarcinata. A sperat ca astfel se va apropia din nou de Nicu. Dar nu a fost asa. A nascut fetita, dar relatia dintre ea si Nicu a inceput sa scartaie tot mai tare. Florina s-a hotarat sa plece de la Nicu si fiindca fetita era foarte mica, avea doar noua luni, tanara a luat baietelul care avea trei ani si a fugit cu el la mama ei la Tulcea. Stia ca nimeni nu o sa se poata descurca cu fetita si ca i-o vor aduce ei. Insa dupa cateva zile, mama lui Nicu i-a adus fetita dar i-a luat baiatul. De atunci, cei doi frati sunt despartiti.

DIN NOU GHINION. In ianuarie 2003, Florina s-a maritat cu Doru. Se intelegea bine cu el, barbatul parea ca o iubeste si pe fetita. La o luna dupa nunta insa, Doru a venit beat acasa, i-a adus Florinei tulpina unei flori si a batut-o atat de tare incat o luna nu a mai putut iesi din casa. Si-a spus ca imediat ce-i trec vanataile pleaca de la Doru, insa dupa ce acestea i-au trecut, a uitat si de suparare. Dar Doru nu s-a oprit aici. A batut-o din nou pe Florina, cu fetita de fata. Tanara nu a mai putut indura si de 8 martie 2004, cand a vazut ca Doru se duce la carciuma si nu la serviciu, de frica bataii pe care ar fi putut sa o indure, a fugit cu fetita la mama ei.

INTALNIREA. La nici o luna dupa ce l-a parasit pe Doru, Florina l-a intalnit pe Marian. S-a indragostit de el la prima vedere. Marian i-a spus ca e casatorit, abia dupa ce Florina a fost a lui. Tanara a inceput sa fie geloasa pe sotia lui Marian si i-a spus acestuia sa nu mai vorbeasca despre familia lui in prezenta ei. Familia lui Marian locuieste in Bucuresti, iar el lucra in satul Florinei, in Jurilovca, judetul Tulcea. In noiembrie 2004, Florina s-a hotarat sa plece in Spania, la munca. Marian i-a dat bani de drum si cat a stat ea acolo, au vorbit la telefon in fiecare seara. Dupa o luna, femeia s-a intors pentru ca nu mai suporta sa stea atat de departe de cel pe care il iubea. Au plecat impreuna la rudele lui Marian de la Bucuresti, unde si-au petrecut si sarbatorile. Apoi s-au mutat impreuna la Jurilovca. De fiecare data cand Marian pleca acasa sa-si vada sotia si fetita, Florina era foarte geloasa. Si de fiecare data cand Marian se intorcea de la Bucuresti, Florina il ducea la manastire sa jure pe icoana ca nu s-a culcat cu nevasta lui.

DIN NOU DESPARTIRE? Vara aceasta, Marian a plecat cu familia la mare. Urma sa se intoarca sa o ia pe Florina si sa plece impreuna la Tulcea. "Ne-am despartit atat de frumos... Nu as fi crezut ca a doua zi nu imi va mai raspunde la telefon. Vazand ca nu reusesc sa dau de el, am luat primul microbuz spre Bucuresti ca sa dau de el. In microbuz a intalnit doi oameni care stateau in Colentina, cartier in care locuia si Marian si i-a rugat sa o ajute. I-a pus sa-l sune pe Marian si sa-l cheme undeva sub pretextul ca s-a spart o teava, el fiind instalator. Astfel s-au intalnit si au stat impreuna toata noaptea in masina, in fata garii, asteptand primul tren spre Tulcea. Dupa ce a ajuns acasa, Florina a inceput sa-l sune din nou pe Marian. De fiecare data a raspuns sotia lui care i-a spus sa-l lase in pace pe Marian si sa inteleaga ca are nevasta si copil. Abia seara tarziu, Florina a reusit sa dea de Marian. Tanara a scris la "Din Dragoste". Vrea sa ii spuna inca o data lui Marian cat de mult il iubeste si spera ca echipa emisiunii o sa il convinga sa isi lase nevasta. Intreaga poveste a celor doi in aceasta seara, de la ora 20:30, la "Din Dragoste", la Antena 1.

VANDUTA
"Nu mai am o relatie foarte buna cu fratele meu. El are probleme psihice si la varsta de 28 de ani, cat are acum, gandeste ca un copil de 14 ani. Cred, chiar, ca el este cel care m-a vandut violatorului" - Florina

CERTURI
"I-am povestit despre mesajele si discutiile cu sotia lui. Eu ii spusesem nevestei lui: «Ce, ti-e ciuda ca a stat cu mine toata noaptea?», iar ea mi-a raspuns: «Ai fost tu azi-noapte cu el dar eu o sa-l am toata viata»" - Florina
×
Subiecte în articol: mama nicu fetita florin mass-media