x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dinu Patriciu, pe masa de operaţie. Omul de afaceri va fi supus unui transplant de ficat, la o clinică de lux din Milano

Dinu Patriciu, pe masa de operaţie. Omul de afaceri va fi supus unui transplant de ficat, la o clinică de lux din Milano

21 Dec 2012   •   11:58
Dinu Patriciu, pe masa de operaţie. Omul de afaceri va fi supus unui transplant de ficat, la o clinică de lux din Milano
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

Surse apropiate omului de afaceri au declarat pentru Realitatea TV că Dinu Patriciu, care suferă de ciroză în formă destul de gravă, se află într-o operaţie foarte complicată în urma căreia va primi un ficat nou. Operaţia are loc la o clinică de lux din Milano, iar intervenţia costă în jur de 150.000 de euro.

Peter Imre, directorul Adevarul Holding, companie care până de curând a fost în proprietatea lui Dinu Patriciu, a declarat că ştia că are probleme de sănătate. "Sper să-şi rezolve aceste probleme şi să trăiasca mulţi ani de acum înainte", aafirmat Imre la Realitatea TV.

În luna octombrie, atunci când au mai existat zvonuri legate de sănătatea sa, Patriciu a dezminţit, tot la Realitatea TV, că ar avea probleme.

"Nu comentez problemele de sănătate. Dar ce am auzit azi sunt nişte prostii", a spus omul de afaceri, după ce presa a a scris că s-ar muta la Londra pentru un transplant de ficat.

Potrivit topului Forbes, averea lui Dinu Patriciu a scăzut în 2012 cu 700 de milioane de dolari, până la 1,5 miliarde de dolari.

×