x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Diplomele ASE, dublu recunoscute la nivel european

Diplomele ASE, dublu recunoscute la nivel european

13 Aug 2009   •   00:00
Diplomele ASE, dublu recunoscute la nivel european

Academia de Studii Economice, împreună cu Universitatea de Ştiinţe Sociale din Toulouse - Centrul de Cercetare şi Formare Champollion - Albi, va organiza, pentru anul universitar 2009 - 2010, ciclul de licenţă "Administration economique et sociale" cu dublă diplomă recunoscută la nivel european.



Cursurile se vor defăşura la forma de învăţământ de zi, precum şi prin sistem e-learning pentru studenţii declaraţi admişi la specializarea administraţie publică (cursuri de zi la buget, cu taxă şi I.D.D.). Cei interesaţi pot participa la cursuri pe baza aprobării Biroului Senatului ASE şi a Ministerului Educaţiei Naţionale din Franţa.

Dosarele de înscriere vor conţine copii după diploma de bacalaureat, foaia matricolă şi certificatul de naştere, o scrisoare de intenţie, 2 fotografii şi formularul de înscriere, iar actele vor fi traduse în limba franceză şi legalizate. Înscrierile se pot face până pe data de 25 septembrie 2009 la secretariatul Catedrei de Administraţie şi Management Public din Calea Şerban Vodă nr. 22-24, din imobilul Nicolae Iorga.

×
Subiecte în articol: scoala