x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorul adjunct Apa Nova : Rezultatul analizelor noastre a fost diferit de cel al DSP

Directorul adjunct Apa Nova : Rezultatul analizelor noastre a fost diferit de cel al DSP

01 Feb 2019   •   15:54
Directorul adjunct Apa Nova : Rezultatul analizelor noastre a fost diferit de cel al DSP

Directorul general adjunct Apa Nova, Epsică Chiru, a spus că, după publicarea de catre Ministerul Sănătății a corespondenței DSP cu societatea, privind calitatea apei din Bucuresti, că cele două instituții nu au avut un comunicat comun din cauză că rezultatul analizelor efectuate a fost diferit.

"Am fost contactat de DSP si ni s-a transmis ca au fost prelevate probe si s-au constata depasiri ale concentratiei de clor, fara a ne transmite documente. Am primit doar un tabel in format imgine, La ora 18,52, cum e precizat in materialul DSP, ni s-a solicitat sa emitem comunicat si are sa informam populatia ca nu e apa buna de baut.

Avand in vedere diferentele clare intre analize, aproape o contradictie, in jurul orei 19,30, ne-am manifestat disponibilitatea de a preleva probe in cursul noptii in echipe comune, a fost o discutie teledonica, a fost respinsa ideea. Am facut teste suplimentare si le vom pune la dispozitia autoritatilor, ce pot spune e ca sunt bune", a declarat Epsica Chiru, director general adjunct Apa Nova.Antena 3

×