x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorul general al CFR Marfă, Dan Valentin Belcea, a demisionat la o lună de la numire

Directorul general al CFR Marfă, Dan Valentin Belcea, a demisionat la o lună de la numire

13 Mai 2014   •   14:54
Directorul general al CFR Marfă, Dan Valentin Belcea, a demisionat la o lună de la numire

Directorul general al CFR Marfă, Dan Valentin Belcea, a demisionat de la conducerea companiei, din motive personale, au declarat, marţi, pentru Agerpres, surse din Ministerul Transporturilor.

În perioada următoare, Consiliul de Administraţie al CFR Marfă trebuie să se întrunească pentru a desemna noul director.

Dan Valentin Belcea a fost numit în luna aprilie în funcţia de director general al Societăţii Naţionale de Transport Feroviar de Marfă (SNTFM) CFR Marfă, după ce ocupase poziţia de membru în Consiliul de Administraţie.

Născut pe 30 iulie 1969, Dan Valentin Belcea este absolvent al University of Pennsylvania-Philadelphia, PA-USA.
 
Dan Valentin Belcea şi-a început cariera în Statele Unite ale Americii, continuând apoi în ţară ca Chief Financial Officer la Graffiti/ BBDO (între 1993 şi 1994), CB Investment SRL (1995 - 1996) şi director general la Prima TV (în perioada 1996 - 2002).

Din anul 2005 până în 2012, a ocupat funcţia de vicepreşedinte - responsabil cu dezvoltarea strategică la Internaţional Railway Systems, iar din ianuarie 2010 până la numirea sa în fruntea CFR Marfă a ocupat funcţia de Chief Executive Officer la Protan.

Societatea Naţională de Transport Feroviar de Marfă CFR Marfa este operatorul naţional de transport feroviar de marfă din România, lider pe această piaţă, pe care ocupa 54,8%, la nivelul anului 2013.







×
Subiecte în articol: CFR marfa dan valentin belcea demisie